Katso kuvat!

Täällä kelpaa lomailla! Jonah Hill osti hulppean 7,48 miljoonan lukaalin  – katso kuvat

Ulkomaat | 05.05.2021 12:25

Humoristisena näyttelijänä tunnettu Jonah Hill, 37, osti hulppean loma-asunnon aurinkoisen Malibun alueelta Kaliforniasta. Tyyriistä majapaikasta kansainvälinen tähti maksoi 9 miljoonaa dollaria eli 7,48 miljoonaa euroa. 

Lue myös: Rokkari törsäsi hulppeaan huvilaan! Gene Simmons osti uuden luksuslukaaliin – maksoi uudesta asunnosta lähes viisi miljoonaa euroa! 

Hurjalta kuulostava hinta ei kuitenkaan tunnu järin kovalta, kun tietää, missä talo sijaitsee. Rakennus on suojatulla asuinalueella, missä naapureina ovat ainakin artisti Sting, Red Hot Chili Peppers -yhtyeen Flea, tennistähti John McEnroe ja näyttelijä Rob Reiner.

1
2
3

Lue myös: Povipommin luksuslukaali myynnissä! Pamela Anderson palaa Kanadaan – pyytää Malibun tontistaan yli 12 miljoonaa: katso kuvat! 

4
5
6
15

Mukavuuksia täynnä

Moderniin mieltymyksiin remontoitu talo on alun perin rakennuttu vuonna 1980. Lukaalissa on kokonaisuudessaan 362 neliötä, neljä makuuhuonetta ja saman verran kylpyhuoneita. Vaikka rakennus ei ole aivan meren rannalla, sen katolta kyllä näkee kauniin sinisen vesimassan naapurien kattojen lomasta. 

Lue myös: Katy Perry ja Orlando Bloom ostivat kodin miljonäärien paratiisista: 12 miljoonan euron luksuslukaali - katso kuvat! 

Kuutiomaisen kodin tontilla on oma rauhansa korkeiden aitojen suojissa, joiden sisäpuolelle mahtuu monenlaista erikoisuutta. Takapihalla on kaunis puuterassi ja laguunityyppinen uima-allas, missä voi rentoutua kuuman auringon alla. Talon sisätiloissa taas on lisää kylpylämäisiä mukavuuksia, kun sinne on rakennettu sauna ja erillinen höyryhuone. 

7
8
9

Lue myös: Calvin Harris myi Hollywood-lukaalinsa laulajakaunottarelle: dj-tähti tienasi kämpästä peräti 4,3 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta talosta!

10
11
12
13
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!