Earl Simmons

Suru-uutinen: DMX-nimellä tunnettu Earl Simmons on kuollut 50-vuotiaana

Ulkomaat | 09.04.2021 19:48

DMX taitelijanimellä tunnettu räppäri Earl Simmons on kuollut 50 vuoden iässä. 1990-luvun yksi ikonisimmista räppäreistä on taistellut hengestään sairaalassa viime sunnuntaista lähtien. Kuolinsyyksi kerrottiin huumeiden yliannostuksen aiheuttama sydänkohtaus.

- Olemme äärimmäisen surullisia kertoessamme tänään, että rakkaamme DMX, syntymänimeltään Earl Simmons, on menehtynyt 50-vuotiaana White Plains -sairaalassa perheensä ympäröimänä, saatuaan viime päivät elämää ylläpitävää hoitoa. Earl oli taistelija, joka taisteli hamaan loppuun asti. Hän rakasti perhettään koko sydämestään ja me vaalimme aikaa jonka saimme viettää hänen kanssaan. Earlin musiikki inspiroi lukuisia faneja ympäri maailman ja hänen ikoninen perintönsä elää ikuisesti, DMX:n perhe kertoo tiedotteessa.

- Me arvostamme kaikkea saamaamme rakkautta ja tukea tänä äärimmäisen vaikeana aikana. Pyydämme teitä kunnioittamaan yksityisyyttämme, kun suremme veljemme, isämme, enomme ja miehen jonka maailma tunsi DMX:nä menetystä. Jaamme tiedon hänen muistotilaisuudestaan kun yksityiskohdat on lyöty lukkoon, tiedotteessa kerrottiin.

Voit lukea koko tiedotteen täältä.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!