fbq
Ulkomaat
23.07.2021 19:09
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Ashley Graham
Superseksikäs Ashley Graham on raskaana! Sensuelli raskauskuva kuin maalauksesta - katso!
Ulkomaat
23.07.2021 19:09
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Kurvikaunotar ja plusmalli Ashley Graham, 33, on ollut naimisissa yli vuosikymmenen ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Pariskunnan esikoinen syntyi tammikuussa 2020, ja nyt aviopari on ilmoittanut saavansa neljännen jäsenen perheeseensä.

Mallikaunotar julkaisi sensuellin raskauskuvan Instagramissa

– Viime vuosi on ollut täynnä pieniä yllätyksiä, isoja suruja, tuttuja alkuja ja uusia tarinoita. Olen vasta alkamassa ymmärtää ja juhlistaa sitä, mitä tämä seuraava kappale merkitsee meille, Ashley kirjoitti sensuellin kuvansa yhteyteen.

Lue myös: Kurvimalli Ashley Graham odottaa esikoistaan! Hurmaa säteilevänä minimekossaan: "Näytät entistäkin upeammalta" - katso!

Uranuurtaja mallimaailmassa

Ensimmäisenä pluskoon mallina Sports Illustrated -lehden kuuluisan uimapukunumeron kannessa poseerannut Ashley on monien salainen päiväunien kohde. Varattuna jo pitkään viihtynyt Ashley paljastaa New York Post -lehdelle, mikä on pitkän ja toimivan liiton salaisuus.

–  Kommunikaatio, myötätunto ja se, että osaatte antaa toisillenne anteeksi ja asettaa toisenne etusijalle, Graham sanoo.

Myös romantiikka ja intohimo ovat suhteessa tärkeitä.

– Ja tiedäthän, seksi on piste i:n päälle, hän lisää lehdessä.

Lue myös: Uskomattoman upea pluskoon malli Ashley Graham esittelee kurvejaan edestä ja takaa erilaisissa uimapuvuissa - tsekkaa seksiä tihkuva kuvagalleria!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »