fbq
Ulkomaat
14.07.2021 12:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Emma Bunton
Spice Girlsin Emma asteli avioon: pari ollut yhdessä jo 23 vuotta - upea hääkuva julki!!
Ulkomaat
14.07.2021 12:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

90-luvun superyhtye Spice Girlsissä hurmannut Emma Bunton, 45, yllätti tiistaina (13.7.) seuraajansa julkaisemalla itsestään ja puolisostaan Jade Jonesista, 42, hääkuvan.

Hääuutinen tuli kaikelle kansalle täysin yllätyksenä, vaikka pari on ollut kihloissa jo vuodesta 2006 lähtien. Seurustelun pariskunta aloitti jo 23 vuotta sitten, vuonna 1998.

 

 

Herkässä Instagram-kuvassa Emma ja Jade nojautuvat toisiinsa hymyillen. Emmalla on käsissään valtava kukkakimppu ja yllään hänellä on lyhyt, hieman läpikuultava Miu Miu -merkkinen hääpuku. Emman vaaleille kutreille on laskettu pieni ja suloinen kukkaseppele. Jade on puolestaan pukeutunut Guccin tyylikkääseen bleiseriin.

Instagram-kuvan alle on ilmestynyt tuhansia, rakkautta huokuvia onnitteluja, joiden joukossa myös Spice Girlsien Mel B:nä tunnettu Melanie Brown.

- Yipppeee, Melanie hurrasi kolmen sydänsilmä-emojin kera.

Myös Emman tuore aviomies Jade julkaisi omalla Instagram-sivullaan toisen parista otetun hääotoksen, jossa aviopari poseeraa vehreän, kukilla koristellun kaaren edessä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jade Jones (@jadejonesdmg)

 

Sekä Jaden, että Emman julkaisemien kuvien alle oli viitattu parin yhteisellä sukunimellä, Jones. Baby Spice tunnetaankin nykyään siis nimellä Emma Jones.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »