fbq
Silvia huolestui! Raskaana oleva Ruotsin prinsessa Sofia altistaa jatkuvasti itsensä koronalle! | Seiska
Ulkomaat
20.03.2021 20:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
SIlvia ja Sofia
Silvia huolestui! Raskaana oleva Ruotsin prinsessa Sofia altistaa jatkuvasti itsensä koronalle!
Ulkomaat
20.03.2021 20:01
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Kun koronapandemia iski Ruotsiin, halusi prinsessa Sofia, 36, taistella eturintamassa virusta vastaan.

Hän sai avustajan paikan tukholmalaisessa yksityissairaalassa Sophiahemmetissä, jossa prinsessa maskit ja visiirit kasvoillaan on auttanut yksityissairaalan henkilökuntaa ja toiminut potilaiden tukena.

Lue myös: Ruotsin prinsessa Sofia selvisi säikähdyksellä! Oireet eivät vaarantaneet raskautta

Sofia on saanut kansan parissa osakseen kiitosta ja ihailua pyyteettömästä työstään, mutta nyt ihailu on kääntymässä suureksi huoleksi odottavan äidin hyvinvoinnista. Sofia nimittäin ei ole valmis jättämään sairaalatyötään, vaikka on raskautensa loppumetreillä.

Sofia  tekee sairaalassa  kaksi työvuoroa  viikossa.
Sofia  tekee sairaalassa  kaksi työvuoroa  viikossa.

 

Sofian uppiniskaisuus ei ole kepeä asia, sillä vastikään Ruotsin ”THL” ilmoitti, että 22. raskausviikon ylittäneet odottavat äidit luetaan koronan riskiryhmään.

Lue myös: Tosi-tv-kaunottaresta Ruotsin prinsessaksi! Muistatko prinssi Carl Philipin Sofia-puolison superseksikkään poseerauksen?!

Sofian anoppi, kuningatar Silvia, 77, lienee erityisen huolissaan tilanteesta, sillä hän on aiemminkin arvostellut tyttäriään ja miniäänsä siitä, etteivät nämä hidasta työtahtiaan odotusaikanaan.

Prinssi Carl Philipin, 41, ja Sofian kolmannen lapsen lasketun ajan arvioidaan olevan alkukeväästä maalis-huhtikuussa. Perheen pesueeseen kuuluvat ennestään prinssit Alexander, 4, ja Gabriel, 3.