fbqSean Pennin, 61, vaimo Leila George, 29, hakee avioeroa – liitto kesti vuoden | Seiska
Sean Penn

Sean Pennin, 61, vaimo Leila George, 29, hakee avioeroa – liitto kesti vuoden

Ulkomaat | 18.10.2021 11:39

Näyttelijä Sean Pennin näyttelijävaimo Leila George (oikealta nimeltään Leila D'Onofrio) on hakenut avioeroa miehestään, People uutisoi. Leila kiikutti allekirjoittamansa eropaperit oikeustalolle Los Angelesissa perjantaina (16.10.).

Sean Penn, Leila George
Vielä elokuussa näyttelijäpariskunta käveli käsikkäin kaupungilla.

Pariskunta ehti olla naimisissa vain reilun vuoden. Yhtä kaksikko on kuitenkin pitänyt vuodesta 2016.

Sean paljasti elokuussa 2020 Late Night with Seth Meyers -ohjelmassa vieneensä kultansa vihille saman vuoden heinäkuussa. Pari vihittiin pienimuotoisessa seremoniassa koronapandemian vuoksi. Siviilivihkimistä todistivat vain sulhasen kaksi lasta ja morsiamen veli.

Leila George, Vincent D’Onofrio
Leila edusti isänsä kanssa punaisella matolla syyskuussa.

Seanin seurusteluhistoriasta löytyy nimekkäitä kaunottaria. Hän on heilastellut näyttelijä Charlize Theronia vuodesta 2014 vuoteen 2015. Sean on ollut naimisissa popikoni Madonnan kanssa vuodet 1985-1989 ja näyttelijä Robin Wrightin kanssa vuodet 1996–2010. Robinin kanssa Seanilla on kaksi aikuista lasta.

Sean Penn
Sean Penn kuvattiin raapimassa päätään samana päivänä, kun vaimo pisti eropaperit sisään.

Leila tulee näyttelijäsuvusta. Hänen äitinsä on näyttelijä Greta Scacchi ja isänsä Vincent D’Onofrio. Vincent on tuttu kasvo esimerkiksi Kova laki -sarjasta. Leilan sukujuuret ulottuvat Australiaan. Leila ei ole astellut avioon ennen Seania. Ikäeroa eroavalla parilla on 32 vuotta.
 

Teksti:Tanja Korpela
Kuvat:AOP

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!