Salassapitosopimus pakotti TikTok-tähden vaikenemaan! Supersuosittua tubettaja Jake Paulia syytetään seksuaalirikoksesta - tästä kohussa on kyse!

Ulkomaat | 14.04.2021 17:31

TikTok-tähti Justine Paradise, 21, syyttää Youtube-tähteä Jake Paulia, 24, seksuaalirikoksesta. 

Justine kertoo asiasta omalla Youtube-videollaan. Hänen mukaansa Jake oli pakottanut hänet oraaliseksiin miehen omalla asunnolla Kaliforniassa vuonna 2019.

Justinen mukaan kaikkia vieraita vaadittiin allekirjoittamaan salassapitosopimuksen ennen taloon astumista. Tästä syystä hän ei ole aikaisemmin pystynyt kertomaan tapahtumista avoimesti.

Nainen kertoo päätyneensä ensin suutelemaan Jaken kanssa yhteisymmärryksessä. Tämän jälkeen Jake oli vienyt Justinen makuuhuoneeseensa, ja he olivat tanssineet yhdessä. Kaksikko makoili myös sängyssä yhdessä.

Sometähti väittää Youtube-videollaan, että Jake olisi tämän jälkeen kosketellut häntä sopimattomasti. Justine oli yrittänyt työntää miestä pois, mutta Jake oli ryhtynyt kovakouraiseksi.

- Hän ei kysynyt lupaa tai mitään sellaista. Se ei ole millään tasolla okei, Justine kertoo videollaan.

Justinen mukaan Jake oli suuttunut ja todennut, että ”jos mitään ei tapahdu, mitä järkeä tässä on". Tämän jälkeen Jake oli kiivennyt hänen päälleen ja lopulta pakottanut hänet oraaliseksiin. 

Tubettaja kiistää syytteen

Jaken asianajaja Daniel E. Gardenswartz antoi lausunnon medialle, jonka mukaan tubettaja kiistää syytteen. 

- Asiakkaani kiistää kategorisesti syytteen, ja hänellä on vakaana aikomuksena osoittaa se vääräksi ja aloittaa oikeustoimet niitä vastaan, jotka ovat vastuussa hänen kunniansa loukkaamisesta.

Lisäksi Jake julkaisi omalla Twitter-tilillään tekstin, jossa hän väittää, että Justine haluaa pilata miehen mahdollisuudet tulevassa nyrkkeiluottelussa. 

Jaken on määrä kohdata ex-UFC-ottelija Ben Askrenin nyrkkeilykehässä tulevana viikonloppuna.

Jake kertoo twiitissään suhtautuvansa seksuaalirikossyytteisiin vakavasti. Hänen mukaan Justinen "väärät syytökset" vähentävät muiden ihmisten kertomusten luotettavuutta, jotka ovat Jaken mukaan "oikeasti olleet väärinkäytön uhreja".

Jake muistuttaa myös, että hän on väitetyn raiskauksen aikana ollut itse parisuhteessa. Jake seurusteli tuolloin mallikaunotar Erika Costellin kanssa.

- En ole ikinä koskenutkaan naiseen ilman lupaa, Jake kirjoittaa.

Tubettaja toteaa vastaavansa Justinin syytteeseen kunnianloukkaussyytteellä.

Justine Paradisella on yli puoli miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Jake Paul on yksi maailman suosituimmista Youtube-tähdistä. Hänen kanavallaan on yli 20 miljoonaa tilaajaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jake Paul (@jakepaul) 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!