Muusikkoliitot

Ringo Starr hurmaantui Bond-tytöstä, väkivalta ja pettäminen värittävät Ozzy Osbournen avio-onnea – pitkät liitot ovat musiikkibisneksessä harvinaisuus

Ulkomaat | 19.09.2021 21:02

Musiikkibisneksessä pitkät liitot ovat harvinaisuus, mutta myös onnellisia poikkeuksia löytyy.

The Beatles -rumpali Ringo Starr, 81, hurmaantui Bond-tyttö Barbara Bachista, 74, Luolamies-leffan kuvauksissa 1980. Seuraavana vuonna vietettiin häitä. Liiton alkuvuosia kuormitti vaimon vakava päihdeongelma. Ringon avulla Barbara hakeutui kuntoutukseen ja pääsi kuiville. Pari asuu kolmea kotiaan Los Angelesissa, Lontoossa ja Monacossa.

Ringo ja Barbara

Pettämistä ja väkivaltaa

The Osbournes -tositelevisiosarja kurkisti 2000-luvun alussa Black Sabbath -bändin Ozzy Osbournen, 72, perhearkeen. Ozzy nai managerinsa Sharonin, 68, kesällä 1982 erottuaan ensimmäisestä vaimostaan. Pari ei ole salaillut sekavaa liittoaan, jota ovat värittäneet uskottomuus, väkivalta ja päihteet.

Ozzy ja Sharon

Selvät roolit liitossa

Espanjalaisen oopperatähden Placido Domingon, 80, yhteinen matka meksikolaissopraano Martan, 86, kanssa on kestänyt jo huikeat 59 vuotta. Parin rakkaus alkoi konservatoriossa 1960-luvun alussa, kun Placido oli eronnut ensimmäisestä vaimostaan. Miehensä työtä tukeakseen Marta luopui omasta urastaan ja keskittyi perheen kolmen lapsen äitiyteen.

Placido ja Marta

Tanssijasta elinikäinen kumppani

Rokkari Alice Cooperin, 73, ja Sheryl Goddardin, 65, rakkaus syttyi, kun Sheryl tuli artistin taustatanssijaksi vuoden 1975 konserteihin. Avioliitto on kestänyt jo upeat 45 vuotta. Liitosta on kolme lasta: Calico, Sonora ja Dash.

– Sheryl on hienoin tyttö maail-massa, Alice on kuvaillut vaimoaan.

Alice ja Sheryl

Kaverit lapsuudesta asti

Bono, 61, ja vaimonsa Alison Hewson, 60, olivat saman irlantilaisen peruskoulun kasvatteja. Kouluvuosien jälkeen Bono perusti menestyksekkään U2-bändin, mutta yhteys Alisoniin säilyi. Vuonna 1982 pari avioitui ja sai neljä lasta: Eve, Elijah, Jordan ja John.

Alison ja Bono

Yökerhosta yhteiselle matkalle

The Rolling Stones -kitaristi Keith Richards, 77, tapasi huippumalli Patti Hansenin, 65, vuonna 1979 newyorkilaisessa Studio 54 -yökerhossa.

– Pum, se oli siinä ja jotain tapahtui minussa, Keith kuvaili ensitapaamista Vanity Fair’lle. Naimisiin mentiin 1983, ja perhe kasvoi kahdella tyttärellä.

Keith ja Patti

Syrjähyppy toi yhteen

Trudie Styler, 67, oli muusikko Stingin, 69, ja tämän Frances-vaimon naapuri. Ystävyys Francesin kanssa päättyi, kun Sting jätti vuonna 1982 vaimonsa Trudien vuoksi. Syntyi neljä lasta, mutta häitä juhlittiin vasta kesällä 1992. Pariskunnan mukaan nauru pitää liiton kunnossa.

Sting ja Trudie
Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja Getty Images
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!