fbq
Ulkomaat
06.08.2021 10:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press
Ernst
Raikuliprinssi Ernst August, 67, kirmasi kesälaitumille – paparazzikuvat rannalta
Ulkomaat
06.08.2021 10:01
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: All Over Press

Hannoverin prinssi Ernst August, 67, tunnetaan lähinnä skandaaleistaan ja juhlimisistaan.

Tuoreissa kuvissa lomailee sangen toisenlainen mies Christian-poikansa ja tämän perheen kanssa Espanjan Formenterassa. Vapautunut isoisä innostui leikkimään Christianin lasten kanssa tuntien ajaksi.

Rantaleikkien lisäksi Ernst maisteli olutta ja nautti lämpimistä keleistä.

Lue myös: Uhkasi naispoliisia! Skandaalien ryvettämä kohuprinssi Ernst August sai tuomion

Prinssillä oli yllään kesätyyliin sopivat kukkaiset uimahousut.

ernst

Uhkasi naispoliisia

Viime keväänä uutisoitiin, että Monacon prinsessa Carolinen, 64, puoliso ja Saksan viimeisen keisari Vilhelm II:n lapsenlapsenlapsi Ernst August, 67, on saanut tuomion asiattomasta käyttäytymisestään.

Prinssi tuomittiin itävaltalaisessa tuomioistuimessa poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta ja työntekijöidensä uhkailusta kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja vahingonkorvauksiin.

Lue myös: Vankeus uhkaa prinsessa Carolinen miestä – kohuprinssi Ernst Augustilla pitkä törttöilylista: löysi tyttöystävän bordellista ja sammui poikansa häissä!

Ikävä välikohtaus sattui viime kesänä prinssin metsästysmajalla Itävallan Grünaussa. Ernst August oli muun muassa uhannut lyödä naispoliisia pesäpallomailalla ja syksyllä jatkanut työntekijöidensä uhkailua.

Virallisesti Ernst August ja Caroline ovat yhä aviopari, mutta he ovat eläneet asumus-erossa jo vuodesta 2009. Parilla on yhteinen tytär, prinsessa Alexandra, 21.

ernst
ernst
ernst

Lue myös: Ryyppyputki päätyi koomaan! Prinsessa Caroline ei uskalla kutsua miestään yhteisen tyttären vihkiäisiin – kohuprinssi Ernst August pilasi jo poikiensa häät!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »