Katso kuva!
Prinsessa Victoria

Prinsessa Victoria edusti suomalaisessa asussa! Ruotsin hovi sai harvinaisia vieraita – räkätauti riehuu kuningasperheessä

Ulkomaat | 18.09.2021 09:21

Elämä on koronapandemian jälkeen palaamassa raiteilleen myös Ruotsin hovissa, jossa saatiin ensimmäiset valtiovieraat sitten vuoden 2019.

Saksan presidenttiparin Frank-Walter ja Elke Steinmeierin vierailusta oltiin niin otettuja, että pariskuntaa oli kestitsemässä niin hallitsijapari Kaarle Kustaa, 75, ja Silvia, 77, kruununprinsessapari Victoria, 44, ja Daniel, 47, kuin prinssipari Carl Philip, 42, ja Sofia, 36.

Prinsessa Madeleine, 39, ei luonnollisesti ollut hovin menoissa mukana, koska hän palasi elokuun lopulla Floridan-kotiinsa.

Victoria luotti edustusasussaan jälleen suomalaiseen Andiataan.
Victoria luotti edustusasussaan jälleen suomalaiseen Andiataan.

Lue myös: Tältä prinsessa Madeleine näyttää nykyään! Rantautui koti-Ruotsiin puolentoista vuoden jälkeen - vietti heti kesäiltaa Victoria-siskon kanssa!

Sofia keskeytti

Läheltä piti, etteivät Victoria ja Danielkaan päässeet edustamaan.

Perheessä on jyllännyt äkäinen flunssa, joka tarttui ensin pariskunnan lapsiin Estelleen, 9, ja Oscariin, 5, ja siirtyi seuraavaksi Danielin kiusaksi. Victoria on toistaiseksi selvinnyt alkusyksystä ilman räkätautia.

Sen sijaan prinsessa Sofia joutui jättämään valtiovierailun iltaohjelman väliin, sillä perheen pojat Alexander, 5, Gabriel, 4, ja Julian, 6 kk, eivät voineet hyvin.

– Lapset olivat vilustuneet, ja Julian on niin nuorikin vielä, joten Sofia päätti jäädä kotiin, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren kertoi Svensk Damtidningille.

Lue myös: Tosi-tv-kaunottaresta Ruotsin prinsessaksi! Muistatko prinssi Carl Philipin Sofia-puolison superseksikkään poseerauksen?!

Kunniapartiolainen

Viime viikolla Tukholmassa piipahti toinenkin ulkomainen vieras: Luxemburgin perintösuurherttua Guillaume, 39.

Ruotsin ja Luxemburgin kuningashuoneiden suhde on läheinen, ja Guillaume on erityisen hyvä ystävä Victorian kanssa. Valitettavasti Guillaumen yksityinen vierailu osui hankalaan ajankohtaan, sillä Victoria sattui tuolloin olemaan edustustehtävissä kymmenien kilometrien päässä Tukholmasta.

Guillaume jatkoi Tukholmasta Wieniin, jossa vietettiin hänen serkkunsa, Liechtensteinin prinsessa Maria Anunciatan häitä.
Guillaume jatkoi Tukholmasta Wieniin, jossa vietettiin hänen serkkunsa, Liechtensteinin prinsessa Maria Anunciatan häitä.

Kaarle Kustaa oli varmasti otettu Guillaumen vierailusta, sillä luxemburgilainen oli vastikään valittu kunniapartiolaiseksi. Miehillä siis riitti juteltavaa, sillä onhan partio kuninkaalle sydämenasia.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!