fbq
Ulkomaat
22.08.2021 07:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: MVPHOTOS
madeleine
Prinsessa Madeleine keskeytti lomansa – taustalla painava syy
Ulkomaat
22.08.2021 07:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: MVPHOTOS

Kesäkuun lopulla prinsessa Madeleine, 39, perheineen pääsi pitkän koronakaranteenin jälkeen lomailemaan Ruotsiin.

Pitkällä oleilulla Floridan-kodissa on ollut seurauksensa: Svensk Damtidning -lehden mielipidekyselyn mukaan Madeleinen kannatusluvut ovat nollassa. Kansa on menettänyt luottamuksensa ruotsalaisista etääntyneeseen prinsessaansa. Tästä syystä viimeviikkoinen työkeikka oli elintärkeä Madeleinelle, joka ei pariin vuoteen ole hoitanut edustustehtäviä.

Lue myös: Murjotusloma anoppilassa! Prinsessa Madeleinen amerikkalaisrakas Chris O’Neill inhoaa julkisuutta ja hovihuumaa

Hän vieraili Astrid Lindgrenin lastensairaalassa suojelemansa Min Stora Dag -järjestön kanssa. Järjestö toteuttaa vakavasti sairaiden lasten unelmia. Päivän kohokohta oli lasten leikkitreffit prinsessan kanssa. Madeleine jutteli, piirsi ja rakenteli Legoja muiden mukana.

– Prinsessa Madeleinen tapaaminen oli virkistävä tapaus lapsille, järjestön pääsihteeri kertoo Svensk Damtidningille.Pienten potilaiden kohtalot riipaisivat prinsessan sydäntä.

– He ovat todellisia taistelijoita, ja arvostan sitä, että sain tavata heidät. Toivon koko sydämestäni näille lapsille ja heidän perheilleen valoisaa tulevaisuutta, Madeleine lausui vierailunsa päätteeksi.

madde
Tilaa Seiskan uutiskirje! »