Perheensä räjäyttänyt katosi, taksikuski ampui tyttärensä autoon – FBI:n etsityimpien listalla on säälimättömiä murhaajia

Ulkomaat | 05.04.2021 22:01

Robert William Fisher tunnettiin ankarana aviomiehenä ja isänä. Myös metsästysseurassaan hänet tunnettiin erikoisena tyyppinä, joka valeli kasvojaan ampumiensa eläinten verellä.

Avioliiton uskottiin olleen onneton. Mary-vaimo oli uhannut miestään avioerolla, mikä saattoi poliisien mukaan olla syy myöhemmin seuranneeseen tragediaan.

Robert William Fisher

Huhtikuisena iltana 2001 naapurit kuulivat kovaäänistä riitelyä Fisherien talosta. Seuraavana aamuna naapurustossa herättiin voimakkaaseen räjähdykseen. Tuhoutuneesta talosta löytyi ennen räjähdystä surmatut Mary sekä lapset Brittney, 12, ja Bobby, 10.

Robert William Fisher

Tutkimusten mukaan Robert oli riidan päätteeksi surmannut perheensä, laittanut kaasuhanan päälle ja sytyttänyt kynttilän, joka oli aiheuttanut tuhon vasta kymmenen tuntia myöhemmin antaen hyvän etumatkan murhaajalle.

Armoton lapsensurmaaja

Alexis Flores

Hondurasissa syntynyt Alexis Flores eli kodittomana ja laittomasti Yhdysvaltoihin muuttaneena kaduilla.

Elokuussa 2000 viisivuotias Iriana DeJesus ilmoitettiin kadonneeksi. Viisi päivää myöhemmin lapsen ruumis löydettiin sen rakennuksen kellarista, jossa Alexisin uskottiin oleilleen. Tyttö oli raiskattu, kuristettu ja kääritty roskasäkkiin. Irianan ruumiin läheltä löytyi t-paita, jonka hyväntekijä muisti lahjoittaneensa kodittomalle Alexisille. Lapsen murhaamisen jälkeen Alexisista ei saatu havaintoja.

Piilotti exänsä rotkoon

Alejandro Rosales Castillo

Kun ravintolassa työskennellyt Alejandro Rosales Castillo erosi työkaveristaan Sandystä, hän alkoi seurustella kollegansa Ahmian kanssa. Elokuussa 2016 Alejandro ilmoitti Sandylle haluavansa maksaa vanhat velkansa. Nuoret sopivat tapaamisen huoltoasemalle. Ahmia oli poikaystävänsä kuskina. Kahdeksan päivää myöhemmin Sandy löytyi ammuttuna rotkon pohjalta.

Alejandro oli pakottanut aseella uhaten Sandyn tyhjentämään tilinsä, ajanut metsään ja surmannut naisen. Hän pakeni Ahmian kanssa Meksikoon, minkä jälkeen miehestä ei ole enää saatu havaintoa. Ahmia antautui myöhemmin poliisille ja istui vankilatuomionsa.

Raaka kosto miniälle

Eugene Palmer

Eugene Palmer asui John-poikansa perheen naapurissa. Johnin ja Tammy-vaimon avioliitto oli rakoillut jo pitkään, ja molemmat tapailivat muita.

Eugene raivostui miniälleen, kun tämä vuonna 2012 haki lähestymiskieltoa Johnille, uhkasi avioerolla ja vaati itselleen appiukon omistamaa tonttia. Syyskuussa 2012 Tammy saattoi perheen lapset koulubussiin ja lähti kävelemään kotipihansa poikki. Puiden varjossa piileskellyt Eugene alkoi ampua kohti miniäänsä, ja kolmas luoti tappoi tämän.

Eugene pakeni autollaan metsään. Palmerin perhe uskoo miehen kuolleen jo pakomatkansa aikana.

Hylkäsi ruumiin ammeeseen

Arnoldo Jimenez

Arnoldo Jimenez oli palaamassa yökerhosta vaimonsa Estrella Carreran kanssa toukokuisena aamuyönä 2012.

Autossa pari ajautui riitaan, jonka seurauksena Arnoldo puukotti Estrellaa lukuisia kertoja. Hän raahasi ruumiin heidän kotinsa kylpyammeeseen ja pakeni.

Rikostutkijat paikansivat teletunnistetietojen avulla Arnoldon pakoreitin, joka kierteli osavaltiosta toiseen. Häntä ei kuitenkaan saatu koskaan kiinni. Poliisi uskoo, että hänen huumerikoksista tuomittu veljensä olisi kyydinnyt hänet Meksikoon.

Ampui tyttärensä taksiin

Yaser Abdel Said

Yaser Abdel Said muutti nuorena Egyptistä Yhdysvaltoihin. Hän avioitui alaikäisen paikallisen kanssa, ja pari sai kolme lasta. Perheen tyttäret Amina ja Sarah olivat useasti kertoneet lähipiirilleen isänsä väkivaltaisuudesta. Uudenvuodenpäivänä 2008 Yaser otti tyttäret taksinsa kyytiin viedäkseen nämä ravintolaan. Hän ajoi kaupunkiin ja ampui tytöt autoon. Amina kuoli heti, mutta Sarah ehti soittaa hätäkeskukseen.

– Auttakaa, isäni ampuu minut! Minä kuolen, jäivät Sarahin viimeisiksi sanoiksi.

Puukotus yössä

Bhadreshkumar

Intialainen aviopari Bhadreshkumar Chetanbhai ja Palak Patel olivat keväällä 2015 häämatkalla Yhdysvalloissa asuvien sukulaistensa luona. Eräänä huhtikuun iltana he olivat sukulaisen omistamassa donitsikahvilassa, mikä koitui vaimolle kohtalokkaaksi. Silminnäkijän mukaan aviopari katosi illalla kahvilan keittiöön. Myöhemmin vain Bhadreshkumar oli palannut kassalle, sulkenut uunit ja poistunut kahvilasta. Palak löydettiin kahvilan keittiöstä hengiltä puukotettuna.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:FB! ja Adobe Stock
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!