fbqParis Hilton juhli polttareitaan nimekkäässä seurassa - hääjuhlatila paljastui! | Seiska
Katso kuvat!
Paris Hilton

Paris Hilton juhli polttareitaan nimekkäässä seurassa - hääjuhlatila paljastui!

Ulkomaat | 18.10.2021 13:34

Seurapiirikaunotar Paris Hilton, 40, vietti viikonloppuna Liisa Ihmemaassa -teemaisia polttareitaan julkkisystäviensä seurassa. Hulppeat juhlat sisälsivät somepäivitysten perusteella muun muassa näyttäviä tarjoiluja, elokuvan mukaisia lavasteita sekä samppanja-automaatin.

Juhlavieraiden joukossa näyttäytyivät muun muassa tosi-tv-tähti Kris Jenner, näyttelijät Lisa Rinna ja Kyle Richards, sekä tv-tähti Garcelle Beauvais. Juhlia oli järjestämässä Parisin äiti Kathy Hilton, joka on niin ikään tuttu tosi-tv-maailmasta.

Lue myös: Paris Hiltonin kihlattu Carter Reum paljastaa harvinaisessa haastattelussa: ”Olemme siinä asiassa hyvin erilaisia…”

Lue myös: Kyle Richardsin pelottavat elokuvan kuvaukset – alligaattorivaara ja murtunut nenä: ”En halunnut antaa töitäni stunt-henkilölle”

 

Paris on menossa naimisiin kihlattunsa, kirjailija-sijoittaja Carter Reumin, 40, kanssa marraskuussa. Pariskunta on pitänyt yhtä vuodesta 2019 lähtien. Kihlautuminen tapahtui tämän vuoden helmikuussa. Tuolloin Paris kommentoi LadyGand -podcastissa Carterin olevan hänelle se oikea.

- Uskon, että perheen perustaminen ja lasten saaminen on elämän tarkoitus. En ole vielä päässyt kokemaan sellaista, sillä en uskonut kenenkään ansaitsevan rakkauttani. Nyt olen vihdoin löytänyt sen ihmisen, joka sen ansaitsee, Paris kertoi podcastissa.

Paris on kertonut tuntevansa Carterin jo 15 vuoden takaa. Jo ensitapaamisellaan parin välillä sinkoili kipinöitä. Kun Paris ja Carter päätyivät vihdoin virallisille ensitreffeilleen, Paris tiesi heidän välillään olevan jotain suurempaa. He ovat olleet treffipäivästään lähtien erottamattomat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Hääjuhla isoisän kartanolla

Näyttävien polttareiden jälkeen julkisuuteen levisi tieto rakastavaisten hääjuhlapaikasta. Häiden ajankohta, marraskuun 11. päivä, on sen sijaan ollut tiedossa jo jonkin aikaa.

Paris aikoo järjestää häänsä edesmenneen isoisänsä, Barron Hiltonin, Bel Airissa sijaitsevalla tilalla. Asiasta uutisoi ensimmäisenä yhdysvaltalaisjulkaisu Page Six, joka sai sisäpiiritiedon hääjuhlasta pariskunnan lähipiiriltä.

Lue myös: Pornoilu ja päihteet ovat historiaa! Paris Hilton juhlii 40-vuotispäiviään – muistatko nämä skandaalit ja käänteet kohukaunottaren uralta?

Yli 60 vuoden ajan Hilton suvun omistuksessa olleet tilukset vaihtoivat omistajaa toukokuussa, kun kartano myytiin yli 53 miljoonalla eurolla Googlen ex-toimitusjohtaja Eric Schmidtille.

Paris Hilton ei ole ollut aikaisemmin naimisissa. Hänellä on kuitenkin menneisyydessään erittäin värikäs seurusteluhistoria. Parisin käsipuolesta ovat löytyneet vuosien saatossa niin Good Charlotte -yhtyeen Benji Madden, DJ Afrojack, kuin suomensukuinen mallikomistus River Viiperikin.

Paris Hilton poseerasi juhlissa äitinsä Kathy Hiltonin (vas.), tulvan aviomiehensä äidin Sherry Reumin, ja Carterin siskon Halle Reumin sekä Parisin siskon Nicky Hiltonin rinnalla.
Paris Hilton poseerasi juhlissa äitinsä Kathy Hiltonin (vas.), tulvan aviomiehensä äidin Sherry Reumin, ja Carterin siskon Halle Reumin sekä Parisin siskon Nicky Hiltonin rinnalla.

 

Teksti:Elina Niemi
Kuvat:All Over Press, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!