fbq
Liz Cambage

"Olen 203-senttinen nainen ja pidän seksistä!" Naiskoripallon supertähti Liz Cambage, 29, riisuutui Playboy-lehdelle - rohkeat kuvat!

Naisten koripallon suurimpiin tähtiin lukeutuva australialainen Elizabeth "Liz" Cambage, 29, hätkähdyttää poseeraamalla tuoreessa Playboy-lehdessä vähäpukeisissa kuvissa.

Cambage uskaltautui Playboy-lehden kuvauksiin, koska halusi olla esimerkki muille naisille, jotka ovat epävarmoja ulkonäöstään.

Koripalloliiga WNBA:ssa Las Vegas Acesin riveissä pelaava Cambage julkaisi Instagram-tilillään Playboy-kuvia ja päivityksessään hän kertoi taustan päätökselle suostua miestenlehden kuviin.

- Tämä menee kaikille niille, jotka eivät sinut ja itsevarmoja omissa nahoissaan ja oman seksuaalisuutensa kanssa. Elin monta vuotta teininä vihaten itseäni, yrittäen kutistaa itseäni sellaiseksi, mitä en ole. Toivon todella, että oma rakkauteni itseäni kohtaan voi inspiroida muita, joilla on vaikeuksia rakastaa peilikuvaansa. Koska lupaan teille, että olette kauniita ja rakastettavia juuri tuollaisena! Cambage kirjoitti päivityksessään viime viikolla.

Kruununprinsessa Mette-Maritin Marius-pojan Juliane-rakas kieltäytyi Playboy-kuvista – mallikaunotar haluaa äidiksi!

Playboyn haastattelussa Cambage kommentoi samaa teemaa.

- Playboy-poseerauksessa on kyse siitä, että juhlin seksuaalisuuttani tyyliin: "Kyllä, olen 203-senttinen nainen ja pidän seksistä". Olen ihminen ja sitä ihmiset tekevät, Cambage sanoi Playboylle.

- Naisurheilijana koen, ettei minulla ole lupaa olla seksikäs enkä saa olla sellainen ihminen. Yhteiskunta haluaa minun istuvan alas, olevan hiljaa, menevän treeneihin ja pelaavan lajiani.

Kurvikas sometähti Asal Bargh haki Playboyhin: ”Olin haastattelussa alasti, mutta feikkirinnat romuttivat haaveeni!”

Cambage paljasti jännittäneensä kuvauksia etukäteen.

- Halusin olla supertyttömäinen ja naisellinen, mitä mielestäni olen, mutta todellisuudessa urheilijana en pääse koskaan sitä puolta itsestäni esittelemään.