Katso kuvat!

Oho! Mentalist-sarjan hurmuri erosi vaimostaan kaikessa hiljaisuudessa liki vuosi sitten - Simon Baker laittoi perheen asunnon nyt myyntiin

Ulkomaat | 03.03.2021 10:58

Mentalist-sarjan hurmuri Simon Baker, 51, on eronnut kaikessa hiljaisuudessa vaimostaan Rebecca Riggistä, 53.

Lähes 30 vuotta yhtä pitänyt australialaispariskunta erosi vaivihkaa jo viime vuoden keväällä, mutta asia on pysynyt poissa julkisuudesta. Ex-avioparilla on kolme aikuista lasta, Stella, 27, Claude, 22 ja Harry, 19.

- Pysymme jatkossakin hyvinä ystävinä, ja kolme lastamme ovat aina tärkein keskipiste elämässämme, pariskunta kertoi tiedottaessaan asiasta.

Lue myös: Mentalist-tähti nakuili parkkipaikalla - KATSO!

Lähes 30 vuotta yhteistä matkaa

Pariskunta tapasi 90-luvun alussa kuvatessaan yhdessä australialaista draamasarjaa E Street. Esikoistytär syntyi kolme vuotta myöhemmin, ja papin aamen haettiin vuonna 1998. 

Simon Baker Rebecca Rigg
Simon ja Rebecca vuonna 2005.

Vuonna 2016 australialaiselle Boby + Soul -verkkojulkaisulle antamassaan haastattelussa Simon kertoi avoimesti avioliitostaan ja perhe-elämästään.

- (Rebecca on) mahtavin nainen, jonka kanssa kuka tahansa mies voisi kuvitella viettävänsä elämänsä.

Simon kertoi tuolloin lisäten, että Rebeccan kanssa avioon asteleminen oli paras päätös, jonka hurmurinäyttelijä on ikinä tehnyt.

Lue myös: Avioero! Näyttelijä Elliot Page eroaa vaimostaan kolmen avioliittovuoden jälkeen: "Olemme tehneet raskaan päätöksen"
Simon Baker Rebecca Rigg

Perheen koti myyntiin

Perhe asui Los Angelesissa, Kaliforniassa, mutta nyt eron tultua julki Simon on laittanut kodin myyntiin. Asunnon pyyntihinta on 6,3 miljoonaa dollaria, eli noin 5,2 miljoonaa euroa. Perhe asui Los Angelesin -kodissaan 13 vuotta ostettuaan sen hieman alle 4 miljoonalla eurolla.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat - tuoreet paparazzikuvat paljastavat: Kanye käyttää edelleen vihkisormusta!

Simon Baker Rebecca Rigg
Simon Baker Rebecca Rigg
Simon Baker Rebecca Rigg
Simon Baker Rebecca Rigg
Simon Baker Rebecca Rigg
Mentalist on valittu maailman kaikkien aikojen 25. parhaaksi rikossarjaksi. Suosittua sarjaa esitettiin Suomessa vuodesta 2009 vuoteen 2015. Simon näytteli sarjan pääroolia, CBI:n konsultti Patrick Janea.

Lue myös: Frendit-tähden luksuslukaali myynnissä! Matthew Perryn rantatalolla hintaa yli 12 miljoonaa – katso kuvat massiivisesta kämpästä!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!