fbq
Harry

Nolo takaisku Harrylle ja Meghanille – ”woke-pääministerikin” ottaa etäisyyttä: Ei tiennyt osallistuvansa dokumenttiin

Britanniassa ei vieläkään ole toivuttu Sussexin herttuaparin, Harryn ja Meghanin kuusiosaisesta paljastusdokumentista, jonka he tekivät Netflixille.

Briteissä otsikoihin on noussut etenkin se, kuinka epäkunnioittavasti pariskunta kohtelee sarjassa hovia. Muun muassa Meghanin teatraalinen hoviniiaus ja vihjaukset Walesin prinssi Williamiin ovat saaneet britit takajaloilleen.

Esimerkiksi prinsessa Dianan entinen hovimestari Paul Burrell totesi Piers Morganin talk show -jaksossa, että Harrylta ja Meghanilta pitäisi riistää heidän kuninkaalliset arvonimensä pois.

- Harry on hylännyt perheensä, hän on hylännyt velvollisuutensa ja hän on hylännyt isänmaansa, Burrell muistutti dokumenttijakson jälkipuinneissa.

Lähipiiri jännittää prinssiveljesten kohtaamista: William on todella loukkaantunut ja vihainen Harrylle!

Nyt herttuaparin uutuusdokumentista on tullut julki traileri.

Uutuusdokumentissa he käsittelevät ”inspiroivia maailman johtajia”, seitsemänosaisen sarjan nimi on Live to Lead.

Trailerissa luodaan mielikuva, että siinä olevat johtajat esiintyvät dokumentissa omasta tahdostaan. Näin ei kaikkien osalta ole, sillä Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern on sanoutunut julkisesti hankkeesta irti.

Pääministeri kertoo virallisessa lausunnossaan, että kyseinen haastattelu on tehty yhteistyössä Nelson Mandela -säätiön kanssa.

- Haastattelu on tehnyt kaksi ja puoli vuotta sitten, eikä pääministerillä ole ollut mitään yhteistyötä herttuan ja herttuattaren kanssa heidän hankkeeseensa liittyen, lausunnossa todetaan.

Kuningatar Elisabet loukkaantui prinssi Harryn väitteistä – näin kohussa ryvettyneen hovin arki jatkuu

Luonnollisesti Uuden-Seelannin pääministerin lausunto on noussut otsikoihin.

- Edes woke-kuningatar Jacinda Ardernilla ei ole mitään halua olla tekemisissä Harryn ja Meghanin kanssa, The Telegraphin kolumnisti kirjoittaa.

Tilanne on erittäin nolo Sussexin herttuaparille, sillä heidän katsotaan jo aiemmin yrittäneen tuhota monarkia kohupaljastuksillaan.

Uusi-Seelanti on edelleen Kansainyhteisön jäsen, jonka hallitsijana on Harryn isä, kuningas Charles.