fbqNick Cannonin vauva kuoli vain viiden kuukauden ikäisenä | Seiska
Ulkomaat
08.12.2021 11:26
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Nick Cannon
Nick Cannonin vauva kuoli vain viiden kuukauden ikäisenä
Ulkomaat
08.12.2021 11:26
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Juontajana ja räppärinä tunnettu Nick Cannon, 41, on joutunut tyttöystävänsä kanssa traagisen tilanteen eteen.

Nick kertoi eilen tiistaina (7.12.) oman keskusteluohjelmansa yhteydessä, että hänen lapsensa on menehtynyt. Vain viisi kuukautta vanhalla Zen-vauvalla oli todettu kahden kuukauden ikäisenä aivokasvain, joka vaati Nickin mukaan pikaista leikkausta.

Lue myös: Nick Cannon sairaudestaan: Diagnoosi oli pelottava!

Kiitospäivänä lapsen tila alkoi heikentyä huomattavasti, ja Nick lensikin oitis tyttöystävänsä Alyssa Scottin ja Zenin tueksi Los Angelesiin.

- Tein viime viikonloppuna päätöksen viettää niin paljon laatuaikaa Zenin kanssa kuin vain pystyin. Heräsimme sunnuntaina, ja menimme rannalle. Sen jälkeen minun oli lennettävä takaisin New Yorkiin ohjelmani vuoksi, Nick sopersi yleisölleen kyynelehtien.

Lapsi menehtyi sunnuntaina 5. päivä joulukuuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa (@itsalyssaemm)

Nick antoi rankan uutisen yhteydessä erityiskiitoksen lapsensa äidille Alyssalle.

- Alyssa on vahvin äiti, jonka olen koskaan nähnyt. Hän ei koskaan ajautunut riitoihin tai ollut vihainen. Hän oli tunteellinen silloin, kun hänen täytyi olla. Hän oli ja on edelleen paras mahdollinen äiti. Kiitos koko perheelleni ja erityisesti Alyssalle.

Lue myös: Ero Mariah Careysta romutti Nick Cannonin uskon avioliittoon: "Yritän korjata itseni"

Nickin ja mallina työskentelevän Alyssan seurustelusta ei ole tihkunut julkisuuteen paljonkaan tietoja. Parin tiedetään kuitenkin tavanneen ensimmäisen kerran Nickin Wild N' Out -sketsisarjan kuvauksissa.

Nick Cannonilla on menehtyneen Zen-vauvan lisäksi kuusi lasta neljän eri naisen kanssa. Tunnetuin Nickin ex-naisystävistä on laulaja Mariah Carey, jonka kanssa Nick oli naimisissa vuosina 2008-2016.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa (@itsalyssaemm)