fbqNHL-tähti Evander Kanen käytös kuohuttaa: Tuhlasi itsensä konkurssiin, käytti väärennettyä koronapassia - nyt kiekkosankari syyttää ex-vaimoa feikkiraskaudesta | Seiska
Kanet

NHL-tähti Evander Kanen käytös kuohuttaa: Tuhlasi itsensä konkurssiin, käytti väärennettyä koronapassia - nyt kiekkosankari syyttää ex-vaimoa feikkiraskaudesta

Ulkomaat | 23.11.2021 14:21

NHL-joukkue San Jose Sharksin pistemiehenä tunnetun Evander Kanen, 30, luistin kyntää syvällä sorassa.
Peliurallaan kaudesta toiseen kovia tehoja tahkonnut kanadalainen on onnistunut miljoonapalkastaan huolimatta ajamaan talousasiansa umpisolmuun. Tämän vuoden alussa kiekkoilija on hakenut Kalifornian osavaltiolta, että hänet asetettaisiin henkilökohtaiseen konkurssiin. Henkilökohtainen konkurssimenettely tarkoittaa, että yksityishenkilön sen hetkinen omaisuus otetaan haltuun ja jaetaan velkojien hyväksi. Tämän jälkeen henkilö voi aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Evander Kanen vastuulla olevat velat ovat yli 20 miljoonaa euroa.

Lue myös: Columbukseen kaupatusta Patrik Laineesta on tulossa satumaisen rikas - arvostetulta NHL-agentilta hurja ennustus: Tesoman tykki tienaa urallaan 100 miljoonaa!

Kane
Evander Kane sai tänä syksynä pitkän pelikiellon väärennetyn koronarokotustodistuksen käyttämisestä.

Vedonlyöntisotku

Evander Kane on aiheuttanut tasaisin väliajoin pahennusta yöelämäsekoiluilla ja muilla epäurheilijamaisilla tempauksilla, mutta likaiseksi peli muuttui, kun kiekkomies ja hänen vaimonsa Anna Kane, 29, päätyivät avioeroon viime kesänä. Ero oli kaikkea muuta kuin siisti. Ensin Anna väitti ex-miehensä syyllistyneen kotiväkivaltaan ja sai tälle määräaikaisen lähestymiskiellon. Sitten Anna kertoi julkisuuteen, että hänen (ex)miehensä oli lyönyt vetoa niistä peleistä, joissa oli itse ollut pelaamassa. Näin ollen kyseessä olisi ollut vakava NHL:n sääntöjen rikkominen, koska liiga luonnollisesti kieltää pelaajia osallistumasta vedonlyönteihin koskien oman joukkueen pelejä. NHL selvitti asian juurta jaksain, mutta näyttöä vilungista ei löytynyt.

Sen sijaan selvitys totesi Evander Kanen raha-asioiden olevan enemmän kuin pielessä, ja suurin yksittäinen talousongelmien aiheuttaja oli uhkapeliriippuvuus. 

Hurja väite

Viihdemedia TMZ kertoo, että parjattu NHL-tähti on esittänyt järkyttävän syytöksen ex-vaimo Annaa kohtaan. TMZ:n mukaan kiekkomies väittää, että ex-vaimo olisi viime alkukesästä uskotellut olevansa raskaana ja väittänyt, että vauva syntyy alkuvuonna 2022. 

Evanderin mukaan Anna oli todellisuudessa tehnyt abortin raskauden varhaisessa vaiheessa, ennen kuin pariskunta päätyi avioeroon. Kiekkoilija kertoo, että hänellä on väitteensä tueksi muun muassa lääkärilaskuja. Evander on myös vaatinut, että ex-vaimon mielentila selvitetään psykiatrisilla tutkimuksilla.

Kanet
Upea sporttipari. Evander ja Anna Kane silloin, kun kaikki oli vielä hyvin. Kuva vuodelta 2019.

”Nähty hallilla”

Evanderin peliuran jatko on ollut kuuma kysymys NHL-piireissä ja eritoten San Jose Sharksin organisaatiossa. Seura ei ole antanut virallista lausuntoa siitä, mitä he aikovat laitahyökkääjänsä kanssa oikein tehdä. Miehen pitkä 21 ottelun hyllytys, joka oli seurausta väärennetyn koronarokotustodistuksen käyttämisestä (!), on päättymässä nyt marraskuussa. 

Joukkue on harjoitellut ilman tähteään, vaikka paikallisten tietolähteiden mukaan ”Evander on nähty hallilla”. Osa joukkuetovereista on koppipuheiden mukaan sitä mieltä, että pelit voisivat sujua paremmin, jos Evander Kane pysyisi pitempäänkin poissa.

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!