Katso kuva!

Näyttelijä Rebel Wilson julkaisi mystisen päivityksen hedelmällisyydestään: "Toivon, että valonsäteet paistavat läpi jokaisen synkän pilven"

Ulkomaat | 04.05.2021 11:01

Aussinäyttelijä Rebel Wilson, 41, julkaisi mystisen päivityksen Instagram-tilillään. Koomikkonakin tunnettu näyttelijä kertoo kuvatekstissään saaneensa huonoja uutisia.

– Kaikille naisille, jotka kamppailevat hedelmällisyyden kanssa, tunnen tuskanne. Universumi toimii mysteerisellä tavalla, mikä ei toisinaan käy järkeen laisinkaan… Mutta toivon, että valonsäteet paistavat läpi jokaisen synkän pilven, tähtinäyttelijä kirjoitti.

Lue myös: Tähtinäyttelijä paljastaa: Lihotin itseäni saadakseni töitä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Terveysvuosi takana

Rebel kutsui viime vuotta terveysvuodeksi, jonka aikana muun muassa Morsiusneidot-elokuvasta tuttu Hollywood-tähti pudotti painoaan yli 20 kiloa. 

Lue myös: Näyttelijä kidnapattiin Afrikassa! Rebel Wilson paljasti elämänsä pelottavimman kokemuksen – kimppuun hyökättiin aseella uhaten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Suhdekoukeroita

Rebel myös kertoi someseuraajilleen viime syyskuussa seurustelevansa 29-vuotiaan Jacob Buschin kanssa. Huhuja tähtinäyttelijän ja liikemiehen suhteesta oli liikkunut jo vuodesta 2019 alkaen.

Lue myös: Siemaili drinksua bikineissä! Samalla reissulla fitnesskaunotar Rita Niemi-Manninen kuuli saavansa kauan odotetun vauvan: ”Kylmät väreet meni pitkin ihoani”

Helmikuussa Rebel kuitenkin julkaisi kuvan, jossa hän oli menossa katsomaan Super Bowl -ottelua, ja kuvan tunnisteeksi kaunotar oli kirjoittanut ”sinkkutyttö.” Helmikuun jälkeen parivaljakkoa ei ole nähty yhdessä, mutta Rebel ei ole myöskään poistanut pariskunnan yhteiskuvia Instagram-tilillään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Lue myös: Kike Elomaa lapsettomuudesta: Tietenkin sitä on joskus miettinyt hieman surullisenakin

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!