Katso kuvat!

Näyttelijä Jonah Hill näpäytti Daily Mailin toimittajia - samaistuttavasta päivityksestä jättihitti!

Ulkomaat | 02.03.2021 22:30

Yhdysvaltalainen näyttelijä-koomikko Jonah Hill, 37, avautuu Instagram-julkaisussaan ulkonäköpaineista. Muun muassa Django Unchained ja 21 Jump Street -elokuvista tuttu Jonah kertoo kosolti tykkäyksiä keränneen kuvansa yhteydessä julkisuuden mukanaan tuomista varjopuolista. Kuvaksi Jonah on ottanut kuvankaappauksen Daily Mail -lehden sivuilta, jossa on paparazzin Jonahista ottamia surffauskuvia. 

- Uskoakseni en ottanut paitaani pois uima-altaalla edes perheeni ja ystävieni edessä, ennen kuin olin 35, Jonah aloittaa.

Lue myös: Riemukkaat kuvat! Näyttelijä Jonah Hill esitteli lainelautailutaitojaan ystävänpäivänä: "Olen pelännyt surffaamista koko elämäni!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)

Syynä vuosia kestänyt ivaaminen

Rakastettu näyttelijä kertoo syyksi lapsuutensa epävarmuudet omasta kehostaan, joita on vain pahentanut lähes koko aikuisiän jatkunut ivallinen medianäkyvyys hänen ulkonäöstään.

- Joten jatus, että media yrittää pelleillä stalkkaamalla minua ollessani surffaamassa ja painamalla minusta tällaisia kuvia. Se ei vaikuta minuun enää, ja se on mahtavaa.

Haluaa kannustaa nuorempiaan

Jonah kirjoittaa, ettei hae julkaisullaan sääliä tai kannustusta. Hän haluaa rohkaista muita saman asian kanssa kamppailevia.

Jonah Hill
Jonah Hill
- Tämä on niille lapsille, jotka eivät ota paitaa pois uima-altaalla. Pitäkää hauskaa. Olet ihana ja mahtava ja täydellinen. Kaikella rakkaudella.

Julkkiskommentteja sataa

Kuvaa on kommentoinut muun muassa laulaja Justin Timberlake, joka käyttää Jonahista termiä ”G” mikä on rapakon takana yleinen hellyttelytermi.

- Sinä olet G! Ja minun toteemieläimeni! Rakastan sinua, bro.

- Minulla on vartalossani paljon aknea ja lakkasin huolehtimasta siitä vasta viime vuonna, kirjoittaa räppäri Lil Dicky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)

Näyttelijä Lindsay Lohan on myös kommentoinut kuvaa surffaus- ja hurrausemojin kera.

- Surffaa sitä! 

- Yleisesti ottaen riisun itseni paidattomaksi, kun kuivaan itseäni.

Näin vitsailee koomikko Tim Heidecker, joka viittaa Daily Mailin otsikkoon, joka kuuluu vapaasti suomennettuna:

”Jonah Hill vaihtoi mustaan märkäpukuun surffauspäivänään Malibussa… Ennen kuin esitteli tatuointejaan riisuessaan itsensä paidattomaksi kuivatakseen itsensä”

Kommentoijien joukossa on myös tosi-tv-tähti Bam Margera, kuuluisa tuottaja Benny Blanco, DJ Diplo, malli Sara Foster ja muusikko Sam Smith.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonah Hill (@jonahhill)

Lue myös: Kehopositiivisuus kunniaan! Wolf of Wall St. -tähti napsi paidattomia selfieitä - huomio kiinnittyy monenkirjaviin tatuointeihin!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!