Naomi Campbell

Naomi Campbellin jättiyllätys käynnisti hurjat spekulaatiot – catwalkeilla ei nähty merkkiäkään mallilegendan vauvamasusta

Ulkomaat | 04.06.2021 14:31

Supermalli Naomi Campbellin vauvakuumetta ehti kestää jopa kymmenen vuotta ennen kuin lapsihaaveet toteutuivat.

Suuren yleisön yllätykseksi 50-vuotias Naomi ilmoitti perheenlisäyksestä suloisella kuvalla Instagramissa. Siinä onnellinen äiti pitelee vastasyntyneen tyttärensä pieniä jalkoja kämmenellään.

– Jos joku yllättyi, että Naomi hankki oman lapsen omalla tavallaan ja aikataulullaan, niin ei tunne Naomi Campbelliä, mallin lähipiiristä todetaan People-lehdelle.

Lue myös: Wau, Naomi Campbell loksautti leuat muotinäytöksessä: rinnat näkyivät estoitta kankaan läpi – kuva!

Isä pysyy salassa

Suuren yleisön yllättyminen vauvauutisesta on perusteltua, sillä kevään aikana Naomi on esiintynyt catwalkeilla timmissä kunnossa ilman merkkiäkään raskausmasusta.

Naomi ei ole toistaiseksi vihjaissutkaan julkisuuteen lapsensa isästä. Salaperäisyys on tulkittu kansainvälisessä mediassa niin, että Naomi on turvautunut adoptioon tai kohdunvuokraukseen. Oli miten oli, Naomi on kiitollinen lapsestaan.

– On kunnia saada tämä lempeä sielu elämääni. Sanat eivät riitä kuvailemaan sitä elämänmittaista sidettä, jonka jaan enkelini kanssa. Ei ole suurempaa rakkautta, Naomi kuvailee onneaan sosiaalisessa mediassa.

– Olisi upeaa saada lapsia. Lasten lähellä muutun itsekin taas lapseksi. Pieni tyttö sisälläni ei koskaan katoa, Naomi sanoi Vogu-elle kolme vuotta sitten.
– Olisi upeaa saada lapsia. Lasten lähellä muutun itsekin taas lapseksi. Pieni tyttö sisälläni ei koskaan katoa, Naomi sanoi Vogu-elle kolme vuotta sitten.

Lue myös: Huippumallin jättiyllätys: Naomi Campbell sai esikoisensa 50-vuotiaana!

Popparilta onnittelut

Niin julkkisten kuin tavistenkin piirissä on harvinaista tulla äidiksi yli 50-vuotiaana. Etenkin esikoislapsen saaminen on harvinaista tuossa iässä.

Naomi ei kuitenkaan ole ainoa julkkisnainen, jolla lapsenhankinta lykkääntyi pitkälle keski-ikään. Esimerkiksi poppari Janet Jackson, 55, oli ensimmäisten joukossa onnittelemassa Naomia sosiaalisessa mediassa iloisesta perheuutisesta.

Janet itse sai ainokaisensa, Eissa-poikansa neljä vuotta sitten. Tuolloin Janet oli 50-vuotias ensisynnyttäjä.

Lue myös: Naomi Campbellilla värikäs seurusteluhistoria – mallikaunotar vaihtoi julkkismiehet mysteerirakkaaseen!

Hekin kokivat vauvaonnen keski-iässä

Äidit:

Laulaja Janet Jackson, 50

Malli Brigitte Nielsen, 54

Näyttelijä Diane Keaton, 55

Poppari Madonna, 58

Pulmuset-tähti Katey Sagal, 53

Muusikko Sophie B. Hawkings, 51

Isät:

Näyttelijä George Clooney, 56

Näyttelijä Jeff Goldblum, 65

Näyttelijä Alec Baldwin, 63

Koomikko Steve Martin, 67

Näyttelijä Bruce Willis, 57

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!