fbq
Muotitoimittaja tykästyi – yllättävä uusi tyyli-ikoni!
Muotitoimittaja tykästyi – yllättävä uusi tyyli-ikoni!

Muotitoimittaja tykästyi – yllättävä uusi tyyli-ikoni!

Muotilehti Elle hehkutti laulajalegenda Céline Dionin viimeisimpiä tyylivalintoja.

Céline on parhaillaan Pariisissa, missä hän on konsertoinut juhannuksesta asti. Laulaja on herättänyt paikallisten keskuudessa hysteriaa, ja kuvaajat ovat piirittäneet tähteä Le Royal Moncau -hotellin edustalla.

Yhdysvaltojen Ellen toimittaja Nikki Ogunnaike hämmästyi nähtyään tuoreet kuvat yli 220 miljoonaa albumia myyneestä Célinestä.

- En ole ajatellut Célinen tyyliä juuri koskaan. Toki hän on loistanut parhaimpien joukossa, mutta hänen tyylinsä ei ole ollut tutkassani. Se kaikki muuttui muutama päivä sitten, kun sain sähköpostiini tietoja hänen viimeaikaisista asuvalinnoistaan, Nikki kirjoittaa.

Céline on viihtynyt Pariisissa Kanye Westin parhaan ystävän Virgil Ablogin Off-White-brändin takissa Célinen laukku käsivarsillaan. Takki kiinnitti Ellen toimittajan huomion, sillä Off-White on yksi tämän hetken rakastetuimpia muotibrändejä.

Laulaja on tervehtinyt ihailijoitaan päästä varpaisiin Saint Laurentin asuihin ja asusteisiin sekä Vhernierin koruihin verhoiltuna. Hiukset Céline oli jättänyt auki.

Lisäksi Céline on hurmannut armeijanvihreässä haalaripuvussa, mustassa nahkatakissa ja Antoninin koruissa.

Tammikuussa aviomiehensä syövälle menettänyt Céline on viihtynyt Ranskassa tyylikkään arkisena.

Pariisin-vierailunsa aikana Céline on piipahtanut myös Pariisin muotiviikolla. Hän oli yksi kuvatuimpia vieraita Christian Diorin muotinäytöksessä maanantaina (4.7.).

Diorin muotinäytöksen lisäksi laulaja kävi katsomassa Giambattista Vallin uusimpia luomuksia.

- Muun muassa Ariana Granden tyylistä vastaavan Law Roachin avulla Céline Dionista on tullut virallisesti tähti, jota kannattaa seurata. Niin se vain on, Nikki hehkutti.