fbq
Ulkomaat
29.11.2021 14:15
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter
Virgil Abloh
Muotisuunnittelija Virgil Abloh on kuollut 41-vuotiaana – supertähdet ottavat osaa suruun
Ulkomaat
29.11.2021 14:15
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter

Louis Vuittonin miestenmuodin taiteellinen johtaja ja Off-White-vaatemerkin perustaja Virgil Abloh on kuollut 41-vuotiaana. Asiasta kerrotaan hänen Instagram-tilillään.

Virgil menehtyi pitkällisen syöpätaistelun jälkeen. Menestynyttä muotisuunnittelijaa jäävät kaipaamaan vaimo Shannon, lapset Lowe ja Grey, sisko Edwina, ja vanhemmat Nee ja Eunice.

KOSKETTAVIA JULKAISUJA

Lukuisat julkkikset ovat julkaisseet Instagram-tileillään koskettavia postauksia, joissa he muistelevat muotimogulia ja osoittavat rakkautensa häntä kohtaan.

Hailey Bieber kertoo Virgilin muuttaneen hänen tapansa katsoa katutyyliä ja muotia. Virgil myös suunnitteli hänen hääpukunsa.

- En voi koskaan täysin ilmaista kiitollisuuttani siitä, että olen tutustunut häneen ja työskennellyt hänen kanssaan, malli kirjoittaa.

Gigi Hadid puolestaan kertoo sydämensä olevan särkynyt rakkaan ystävänsä menetyksen johdosta.

- Lähetän syvimmät osanottoni, valoa ja voimaa Shannonille, lapsille ja koko perheelle, supermalli sanoo. 

LVMH-yrityksen toimitusjohtaja Bernard Arnault toteaa Louis Vuittonin julkaisemassa Instagram-kuvatekstissä olevansa shokissa järkyttävästä uutisesta

- Virgil ei ollut vain nerokas suunnittelija ja visionääri, vaan myös mies kauniilla sielulla ja suurella viisaudella. LVMH-perhe ja minä olemme yhdessä tämän suuren surun keskellä, tilillä kerrotaan.

Myös laulaja Pharrel Williams, näyttelijä Idris Elba ja muotisuunnittelija Victoria Beckham ovat ottaneet osaa suruun sometileillään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »