fbq
alexander rybak

Muistatko viisuvoittaja Alexander Rybakin? Tältä hän näyttää nykyään

Norjalainen Alexander Rybak, 37, nousi maailmanlaajuiseen suosioon 14 vuotta sitten voitettuaan Euroviisut Moskovassa.

Moskovassa vuonna 2009 Euroviisut voittanut viulisti ja lauluntekijä Alexander Rybak nousi 14 vuotta sitten erityisesti tyttöjen ja naisten suosion kohteeksi. Pilke silmäkulmassa Fairytale-kappaleensa laulanut ja soittanut Alexander sai erityisesti kehuja lavakarismastaan ja sympaattisesta olemuksestaan.

Viisuvoiton jälkeen Alexander vieraili myös Suomessa tapaamassa fanejaan Särkänniemessä ja Pitkä kuuma kesä -ohjelmassa. Alexander on myös tehnyt biisin Suomesta.

Alexanderin menestykseen siivittänyt itsetehty Fairytale-biisi kertoi miehen silloisista tunteistaan erottuaan tyttöystävästään Ingridistä.

Viisuvoittonsa jälkeen Alexander ilostutti myös fanejaan Suomessa, ja jakoi auliisti nimikirjoituksiaan kesällä Särkänniemessä.

alexander
Voitokas Fairytale-kappale kertoi Alexanderin ex-tyttöystävä Ingridistä.

Komistus kertoo somekanavallaan, kuinka hän ehti asua vuoden 2022 aikana Oslossa, Nesoddenissa, Chicagossa, Santa Monicassa, Tujungassa ja Hollywoodissa. Lisäksi Alexander kertoi suorittaneensa elokuvamusiikista maisterin tutkinnon. 

alexander
Alexander Rybak sai Suomessa vieraillessaan paljon huomiota kesällä 2009.

- Ostin ensimmäisen taloni ja auton ja aloin rakentamaan ensimmäistä musiikkistudiotani, mies myös paljastaa Instagramissa.

Alexanderilla on Instagram-tilillään 942 000 seuraajaa, vaikka Instagramin kuvapalvelua ei ollut vielä olemassakaan miehen voitettua Euroviisut. Verrattakoon, että Suomen tämän vuoden Euroviisuissa upeasti toiseksi sijoittuneella Käärijällä eli Jere Pöyhösellä on tällä hetkellä Instagramissa 525 000 seuraajaa.

Käärijän jäähallikeikalla todellinen loppuyllätys!

alexander
Alexander Rybak esiintyi vuonna 2022 Amsterdamissa.

Alexander kertoo nauttivansa musiikinsoitosta myös ystäviensä kanssa.

Alexander Rybak täytti 37 vuotta samana päivänä, kun Ruotsin Loreen voitti Euroviisut tänä vuonna 13. toukokuuta.

Alexander kuitenkin hehkutti vuolaasti somessa Suomen viisuedustajaa Käärijää, ja teki myös oman versionsa Cha cha cha -kappaleesta.

- Rakastan tätä laulua! Käärijä ja Suomi tuo hauskuutta Euroviisuihin, mies fiilisteli somessa.

Käärijä karkasi jättisuosiota ulkomaille – Seiska selvitti kohteen

Katso tästä Alexanderin viuluversio Cha cha chasta: