Hilaria Baldwin

Muistatko kohun keskellä ryvettyneen Hilaria Baldwinin? Aiheuttaa jälleen pahennusta puheillaan kulttuurikäsityksistä - vaiensi vihakommentit!

Ulkomaat | 20.07.2021 18:01

Joogaohjaaja ja yrittäjä Hilaria Baldwin, 37, on jälleen noussut puheenaiheeksi mediassa. Seitsemän kuukautta sitten kohujulkkis joutui myrskyn silmään, kun hänen paljastettiin puhuneen palturia espanjalaistaustastaan vuosien ajan.

Lue lisää: Kaikkien aikojen julkkisvedätys? Alec Baldwinin "espanjalainen" Hilaria-vaimo paljastui paljasjalkaiseksi jenkiksi - väitetään valehdelleen liki kaiken menneestä elämästään!

Nyt Hilariaa on arvosteltu rankalla kädellä hänen Instagram-päivityksensä vuoksi. Näyttelijä Alec Baldwinin, 63, vaimonakin tunnettu Hilaria ei suoraan ota kantaa joulukuussa 2020 syntyneeseen skandaaliin, mutta kirjoitus viittaa monilta osin samoihin teemoihin. Kuvatekstissä hän kertoo koronan myötä keskustelleensa kotona kulttuurista, kielestä ja kasvatuksesta.

- Monikulttuurisena voi tuntua vaikealta kuulua joukkoon. Kuljet jatkuvasti edestakaisin, yrittäen olla enemmän sitä tai enemmän tätä.

Hän sanoo joutuneensa selittelemään itseään, ja yrittäneensä sopia lokeroihin, joista mikään ei kuitenkaan ole tuntunut täysin omalta.

- Meidän tulee hyväksyä se tosiasia, että olemme ainutlaatuisia. Niin kulttuuri, kieli, seksuaalinen suuntautumisen, uskontomme kuin poliittiset näkemyksemmekin saavat olla muuttuvia. Kukaan meistä ei ole täysin samankaltainen.

POISTI MAHDOLLISUUDEN KOMMENTOINTIIN

Julkaisu ei ilahduttanut Twitter-kansaa, sillä moni kokee Hilarian selittelevän päivityksen kautta viime vuotisesta skandaaliaan. Monissa tviiteissä muistutellaan, ettei Hilaria edelleenkään ole espanjalainen. Hilarian syytetään myös kulttuurisesta omimisesta.

- Kunnioittaisit niitä, jotka ovat oikeasti maahanmuuttajataustaisia, ja ovat taistelleet säilyttääkseen kulttuuriperintönsä, eräs täräyttää.

Yli 907 tuhannen seuraama kohujulkkis on rajoittanut alkuvuodesta saakka Instagram-kuviensa kommentit niin, ettei postausten alle voi kirjoitella mitä sattuu. Tällä hän lienee pyrkinyt vaientamaan mahdolliset vihamieliset kommentoijat.

Hilaria ja Alec Baldwin
Hilaria on ollut naimisissa näyttelijämiehensä Alecin kanssa vuodesta 2012. Pari sai tänä vuonna kuudennen lapsensa. Alecilla on lisäksi tytär entisestä avioliitostaan.

MISTÄ ON KYSE?

Hilarian elämä aiheutti viime joulukuussa varsinaisen mylläkän, kun hänen hämmentävä taustansa paljastui. Twitteristä alkunsa saanut äläkkä nousi nopeasti maailmanlaajuiseksi ilmiöksi, kun Hilarian haastattelunauhoja alettiin kaivella internetin kätköistä.

Monissa haastatteluissa hän puhuu espanjalaisella aksentilla, ja eräässä hänellä oli vaikeuksia muistaa englanninkielistä sanaa kurkulle. Vuosien varrella hän on antanut mediassa ristiriitaisia tietoja menneisyydestään.

Lopulta kävi ilmi, että espanjalaiseksi itseään väittänyt Hilaria onkin paljasjalkainen jenkki ja oikealta nimeltään Hillary Hayward-Thomas.  Hän oli antanut ymmärtää, että olisi syntynyt Mallorcalla, vaikka hän onkin kotoisin Bostonin Massachusettsista. Lisäksi paljastui, että tähti oli tekaissut puheensa espanjalaisen korostuksen. Entiset koulukaverit muistelivat Twitterissä, kuinka Hilarialla ei ollut opiskeluaikoina nykyistä aksenttiaan.

Hilaria Baldwin
Hilaria tunnetaan paitsi liikunta-alan asiantuntijana, myös kirjailijana ja podcastaajana. Hän on yksi newyorkilaisen joogastudion ”Yoga Vidan” perustajista.

Hilaria otti kohuun kantaa seitsemän minuutin mittaisella videolla, jolla kertoi olevansa syntyjään valkoinen, kumoten samalla mediassa antamansa mielikuvan espanjalaisuudestaan. Hilaria myös myönsi syntyneensä Yhdysvalloissa.

Lähteet: Daily Mail, People, Entertainment Weekly

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!