Conchita Wurst

Mitä kuuluu viisuvoittaja Conchita Wurstille? Katso tuoreet kuvat tyylillään kohauttaneesta laulajasta!

Ulkomaat | 28.09.2021 09:57

Laulaja ja drag-artisti Conchita Wurstin, oikealta nimeltään Thomas ”Tom" Neuwirthin, 32, ulkonäkö on muuttunut laidasta laitaan sitten vuoden 2014 Euroviisujen voiton. Näyttävällä itävaltalaisartistilla on nähty päällään mitä upeimpia tyylinäytteitä peruukeista erikoisiin muotiluomuksiin.

Tuoreissa kuvissa laulaja poseeraa Berliinissä ARISE Grand Show’n ensi-illassa. Berliinissä järjestettyyn tapahtumaan Conchita oli valinnut päälleen mustan pelkistetyn iltapuvun kimaltelevien korvakorujen kera.

Lue lisää: Kääk, mikä muodonmuutos! Tunnistaisitko neljän vuoden takaista viisuvoittajaa Conchita Wurstia näistä kuvista? Katso!

Conchita Wurst
Tämä otos napattiin viime viikolla Friedrichstadt-Palast-teatterissa Berliinissä.
Conchita Wurst
Laulaja oli laittanut hiuksensa kiinni ja turvautunut sen sijasta suuriin korvakoruihin.

KOHAUTTAVIA LOOKEJA

Vuonna 2018 Conchita herätti huomiota blondilla tyylillään, jossa häntä ei ollut tunnistaa entiseksi. Laulaja oli käytännössä heittänyt hyvästit muutaman vuoden takaiselle lookilleen, johon kuului musta parta ja pitkät tummat kutrit.

Conchita Wurst
Wienissä järjestetyssä Life Ball -hyväntekeväisyystilaisuudessa laulajalla oli vitivalkoiset hiukset ja säihkyvä asukokonaisuus. Kuva on kesältä 2018.
Conchita Wurst
Tällaiselta Conchita näytti vuonna 2014 esiintyessään Kööpenhaminassa Euroviisufinaalissa.

JULKAISI UUDEN BIISIN

Conchita nousi alun perin tunnetuksi seitsemän vuotta sitten voitettuaan Euroviisut kappaleella Rise Like A Phoenix. Sittemmin hän on julkaissut kolme albumia, ja rustaa edelleen aktiivisesti musiikkia. Tuorein kappale Bodymorphia ilmestyi aivan hiljattain, viime viikon perjantaina (24.9.).

Tähti on myös aktiivinen Instagramissa, jossa häntä seuraa 392 000 ihmistä. Kuvavirrassa tähdellä on otoksia laidasta laitaan niin rennommissa tyyleissä kuin viimeisen päälle laitettunakin.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!