Armie Hammer

Minne katosi kannibalismi- ja raiskauskohussa ryvettynyt Armie Hammer? Yllättävä käänne sai tähden jättämään piilopaikkansa!

Ulkomaat | 11.06.2021 21:02

Näyttelijä Armand ”Armie” Hammer, 34, on ollut vuoden alusta asti mediamylläkän riepotuksessa, kun hänestä levisi läjäpäin syytöksiä. Hammerin väitetään pahoinpidelleen ja seksuaalisesti hyväksikäyttäneen useita naisia. Näyttelijä on tähän saakka kiistänyt kaikki häntä koskevat syytökset

Viime joulukuusta saakka Karibianmeren Caymansaarilla lymyillyt tähti on nyt Vanity Fairin lähteiden mukaan hakeutunut hoitoon huume-, alkoholi- ja seksiongelmiensa vuoksi. Hoitolaitoksen kerrotaan sijaitsevan Orlandon laitamilla, Floridassa.

Lue lisää: Kannibaalikohu vei pääroolin! Näyttelijä Armand ”Armie” Hammerin ex-naisystävältä sokkiväite: Halusi grillata ja syödä kylkiluuni

Armie Hammer
Kohunäyttelijä on saanut Golden Globe -ehdokkuuden vuonna 2017 roolistaan elokuvassa Call Me By Your Name.

Pitänyt matalaa profiilia

Lehdelle on supateltu lähipiiristä, että Hammer itse lähestyi ex-vaimoaan Elizabeth Chambersia, 38, toukokuun loppupuolella hakeakseen apua ongelmiinsa. Viime vuonna avioeron Hammerista ottaneen Chambersin sanotaan saattaneen hänet lentokentälle.

Hammer poistui Caymansaarilta ensi kertaa sitten maaliskuisen skandaalin, kun Effie-nimellä esiintynyt nainen väitti julkisuudessa Hammerin raiskanneen hänet väkivaltaisesti vuonna 2017. Tämän seurauksena Los Angelesin poliisi aloitti tutkinnan kohunäyttelijään liittyen.

Armie Hammer ja Elizabeth Chambers
Hammerilla ja Chambersilla on kaksi yhteistä lasta viime kesänä kariutuneesta avioliitostaan.

Mistä on kyse?

Call Me By Your Name -elokuvan tähtinäyttelijä joutui myrskyn silmään tammikuussa, kun netissä levisi näyttökaappauksia näyttelijän lähettämistä viestiketjuista. Hänen väitettiin lähettäneen useille naisille kannibalismifetisseihin ja raiskausfantasioihin liittyviä viestejä.

Eräässä  viestissä Hammer muun muassa ilmaisi halunsa repiä naisen kylkiluut irti ja syödä ne, mutta viestien todenperäisyyttä ei ole vahvistettu.

Kylmää kyytiä uralle

Syytökset veivät Hammerilta paitsi maineen, myös isoja rooleja, kuten vastanäyttelijän paikan Jennifer Lopezin kanssa uudessa Shotgun Wedding -toimintaelokuvassa. Myöhemmin Josh Duhamel valittiin elokuvan päärooliin.

Hollywood Reporter paljasti puolestaan helmikuussa Hammerin edustajan sekä tiedottajan lopettaneen yhteistyön näyttelijän kanssa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!