fbq
Ulkomaat
19.04.2021 10:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter
Jeffree Star
Meikkitaiteilija Jeffree Star loukkaantui vakavassa kolarissa -rajut kuvat onnettomuusautosta julki
Ulkomaat
19.04.2021 10:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram, Twitter

Yhdysvaltalainen meikkitaiteilija ja tubettaja Jeffree Star, 35, (oik. nimi Jeffrey Lynn Steininger Jr.) kertoi lauantaina (17.4.) joutuneensa sairaalaan autokolarin seurauksena.

Onnettomuudesta tiedotettiin sosiaalisessa mediassa. Jeffree oli ollut ystävänsä Daniel Lucasin kanssa ajelulla Jeffreen kotiseudulla Wyomingissa, kun auto suistui tieltä heidän ajettuaan mustalla jäällä. Auto pyöri useita kertoja katon kautta ympäri.

Paikallisen poliisin mukaan Daniel ja Jeffree käyttivät turvavöitä. Heidän ei epäillä olleen päihteiden vaikutuksen alaisina onnettomuuden aikana. 

Lue myös: Suomi mainittu! Jeffree Star hehkuttaa suomalaiskosmetiikkaa vlogissaan – yli 650 000 katselijaa vuorokaudessa!

Jeffreen Twitter-tilillä julkaistiin kuva kaksikosta sairaalassa. Kuvassa meikkitaiteilija makasi sairaalapedillä niskatuen kanssa.

Myöhemmin hän kertoi, että osa hänen selästään on murtunut. Lisäksi meikkitaiteilijan selkärangan nikamissa todettiin murtumia.

Ystävä joutuu leikkaukseen

Jeffree kertoi myös ystävänsä Danielin terveydentilasta. Hänen mukaansa pelkääjän paikalla onnettomuuden aikana istunut Daniel on selättänyt paksusuolensyövän kolmesti, minkä takia hänen toipumisensa kestää pidempään. 

Lue myös: Supersuosittu jenkkitähti Jeffree Star vierailee Suomessa – vuokrasi hulppean menopelin ja suuntasi pikaruokaravintolaan – kuvat!

- Häntä tarkkaillaan vuorokauden ympäri, Jeffree kertoi Twitterissä.

Jeffree pääsi kotiutumaan sairaalasta lauantaina. 

Myöhemmin paljastui, että Jeffreen ystävä joutuu leikkaukseen onnettomuuden seurauksena. Daniel lennätettiin Las Vegasiin, missä hänen oma lääkärinsä suorittaa leikkauksen.

Rajut kuvat onnettomuusautosta julki

Meikkitaiteilija julkaisi myös kuvia autostaan onnettomuuden jälkeen. Jeffree oli ajanut Rolls Roycella, ja hän kertoi olevansa äärimmäisen kiitollinen siitä, että menopeli oli "pelastanut heidät kuolemalta".

- Nyt on aika toipua ja antaa kehoni parantua, Jeffree twiittasi.

Maailman suosituimpiin ja menestyneimpiin tubetähtiin lukeutuvan Jeffreen omaisuuden on arvioitu olevan yli 200 miljoonaa dollaria. Meikkitaiteilijan YouTube-kanavalla on huikeat 16,5 miljoonaa tilaajaa. 

Jeffree on perustanut oman meikkibrändinsä, Jeffrey Star Cosmeticsin. Hänen Instagram-tilillä on yli 13,5 miljoonaa seuraajaa.