Matt Damon kuittailee Ben Affleckille Seiskan haastattelussa: Minun piti odottaa, että Benkin saisi maistaa menestystä

Ulkomaat | 07.03.2021 15:02

Matt Damonin, 50, suuri läpimurto oli päärooli Gus Van Santin elokuvassa Good Will Hunting (1997), jonka näyttelijä myös käsikirjoitti Ben Affleckin kanssa. Kaverukset voittivat siitä Oscarin, mutta eivät sen jälkeen työskennelleet pitkään aikaan yhdessä.

– Minun piti hieman odottaa, että Benkin saisi maistaa menestystä, jotta voisimme jälleen tehdä töitä yhdessä, Matt pilailee viittaamalla Affleckin Oscareita kahmineeseen Argo-elokuvaan.

Damon oli 27 ja Ben Affleck vasta 25, kun kaksikko voitti Oscarin Good Will Huntingin käsikirjoituksesta. Kukaan heitä nuorempi ei ole vielä rikkonut ennätystä.
Damon oli 27 ja Ben Affleck vasta 25, kun kaksikko voitti Oscarin Good Will Huntingin käsikirjoituksesta. Kukaan heitä nuorempi ei ole vielä rikkonut ennätystä.

Lue myös: Matt Damon Seiskalle lontoolaisen huippuhotellin sviitissä: Haluan Suomeen!

Naurun jälkeen Matt kuitenkin kertoo miesten olevan jatkuvasti tekemisissä yhteisen tuotantoyhtiönsä vuoksi.

– Yritämme koko ajan kehitellä uutta ja mielenkiintoista materiaalia niin itsemme kuin muidenkin kuvattavaksi, näyttelijä jatkaa.

Lue myös: Matt Damon avautuu Seiskalle järkyttävästä pommi-iskusta: Miksi jotkut päätyvät tekemään jotain noin järjetöntä

Viimeksi kaverukset käsikirjoittivat yhdessä Ridley Scottin uusimman elokuvan, historiallisen draaman The Last Duel, jonka kuvaukset jäivät viime vuonna koronaepidemian jalkoihin. Nyt elokuva on saatu purkkiin, ja kaksikko nähdään siinä pitkästä aikaa saman kameran edessä.

Teksti:Tuomas Riskala
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!