Madonna hankki kaksoset 58-vuotiaana – supertähdet adoptoivat huono-osaisia lapsia

Ulkomaat | 09.05.2021 09:37

Poppari Madonnalla, 62, on kaikkiaan kuusi lasta. Näistä kaksi on biologisia: esikoistytär Lourdes Leon ja poika Rocco Richie. Yhdessä silloisen aviomiehensä, ohjaaja Guy Richien kanssa Madonna adoptoi vuonna 2006 malawilaisen David Bandan.

Madonna

Avioeron jälkeen laulaja adoptoi yksin malawilaisen tytön Mercyn, jonka adoptio-oikeutta hän odotti usean vuoden. Vielä 58-vuotiaana Madonna hankki malawilaiset kaksostytöt Estherin ja Stellan.

– Malawista adoptoiminen oli monimutkaista, mutta kaiken vaivan arvoista. Halusin pelastaa näiden lasten elämän, Madonna on todennut.

Yksin äidiksi

Kristin Davis

Sinkkuelämää-näyttelijä Kristin Davis, 56, harkitsi pitkään adoptiota.

– Biologinen kelloni tikitti, ja 38-vuotiaana aloin tuntea suurta tarvetta äitiyteen, Kristin kertoi Red Table Talkissa.

Kristin ja Gemma

Vuonna 2011 hän adoptoi Gemma-tyttären ja seitsemän vuotta myöhemmin Wilson-pojan.

– Positiivisesti ajateltuna minun ei tarvitse huolehtia parisuhteesta, koska minulla ei sellaista ole. Toisaalta minulla ei myöskään ole arjessa tukijaa, Kristin pohti Romperissa.

Lapsia usealta mantereelta

Angelina

Näyttelijä Angelina Jolie, 45, adoptoi Maddox-poikansa vuonna 2002 Kambodžasta ollessaan yhä naimisissa näyttelijä Billy Bob Thorntonin kanssa. Vuonna 2005 Brad Pittin kanssa jo seurustellessaan Angela adoptoi etiopialaisen Zahara-tyttären.

Pax

Ensimmäisen biologisen lapsensa syntymän jälkeen Angelinan perhe kasvoi vietnamilaisella Pax-pojalla.

– Adoptio on lahja, ei humanitäärinen teko, Angelina on todennut.

Tyttö saapui perheeseen

Cate

Australialaisnäyttelijä Cate Blanchettin, 52, ja miehensä Andrew Uptonin pesue kasvoi vuonna 2015 adoptiotyttärellä Edithillä. Parilla oli ennestään kolme biologista poikaa. Adoptio oli Caten suunnitelmissa jo esikoisen syntymän jälkeen.

– Meillä oli kotona tilaa ja riittävästi lämpöä sydämissämme. Olimme etuoikeutettuja voidessamme hankkia adoptiolapsen, Cate sanoi Daily Telegraphille.

Lapsuuden haave toteen

Charlize

Oscar-tähti Charlize Theronilla, 45, on kaksi adoptiolasta: poika Jackson, 11, ja tytär August, 6.

– Itselläni ei ole sisaruksia. Olin 8-vuotiaana kirjoittanut äidilleni kirjeen, jossa pyysin joululahjaksi, että hän adoptoisi orpolapsen. Adoptio on ollut haaveeni aina, Charlize kertoi InCharge with DVF -podcastissa.

Charlize

Näyttelijä kasvattaa lapsensa yksin eikä kaipaa elämäänsä parisuhdetta.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Sia

Yksityisyydestään tarkka laulaja Sia, 45, haaveili vuosia vanhemmuudesta. Ex-miehensä kanssa hän oli yrittänyt lasta hedelmällisyyshoitojen avulla, mutta sitä ei heille suotu.

Viime vuonna Sia adoptoi kaksi 18-vuotiasta huostaanotettua poikaa.

– Isommille lapsille on todella vaikea löytää adoptiovanhempia. Rakastuin poikiini välittömästi, Sia paljasti InStyle-lehdelle.

Erityislapsen äiti

Katherine

Greyn anatomia -tähti Katherine Heigl, 42, ja puolisonsa Josh Kelley hankkivat 11 vuotta sitten adoptiolapsen Etelä-Koreasta. Nancy-tytöllä oli synnynnäinen sydänvika, ja hänet leikattiin ennen adoptioperheeseen muuttoa.

Katherine

Nancyn täytettyä kolme vuotta Katherine ja Josh adoptoivat toisen tyttären, Adalaiden. Perheeseen kuuluu myös viisivuotias Joshua-poika.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!