fbqMaanpaossa elävän Espanjan ex-kuningas Juan Carlosin kirjatilitys: Välit poikki poikaan! | Seiska
Juan Carlos

Maanpaossa elävän Espanjan ex-kuningas Juan Carlosin kirjatilitys: Välit poikki poikaan!

Ulkomaat | 16.10.2021 09:24

Espanjan ex-kuningas Juan Carlosin, 83, kirjailijaystävä Laurence Debray julkaisi viime viikolla maanpaossa elävästä entisestä hallitsijasta elämäkerrallisen kirjan Mon Roi Déchu eli vapaasti suomennettuna Kaadettu kuninkaani.

Lue myös: Pankki jäädytti 65 miljoonan lahjarahat! Kuninkaan salarakas Corina avautui kohusuhteesta Juan Carlosiin: Minua pidetään rikollisena!

Kirjassa Juan Carlos avautuu ensimmäistä kertaa elämästään ja ajatuksistaan sen jälkeen, kun jätti Espanjan ja muutti elokuussa 2020 maanpakoon Arabiemiirikuntiin. Kirjassaan Juan Carlos pohtii vaikeaa muuttoaan, veronkierto- ja rahanpesusyytteitä ja monimutkaista suhdetta poikaansa.

Kuningas Felipe peri isältään Juan Carlosilta skandaalinkäryssä nuhjaantuneen hovin.
Kuningas Felipe peri isältään Juan Carlosilta skandaalinkäryssä nuhjaantuneen hovin.

Lue myös: Hämmästyksen huokaus Hangon Lidlissä – Espanjan ex-kuningas Juan Carlos pätkähti muina miehinä ruokakaupan asiakkaaksi!

Toistaiseksi vain Ranskassa julkaistussa kirjassa tulee selväksi se, mitä moni ainakin Espanjassa on pohtinut jo pitkään: missä väleissä Juan Carlos on ainoaan poikaansa, Espanjan nykyiseen hallitsijaan Felipeen, 53. Kirjan mukaan isän ja pojan välit ovat täysin poikki ja rikki.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!