fbq
Ulkomaat
19.10.2021 08:10
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Kanye Omari West on tätä nykyä Ye.
Lyhyt ja ytimekäs! Avioeroa Kim Kardashianista läpikäyvä Kanye Omari West on nyt koko nimeltään virallisesti Ye
Ulkomaat
19.10.2021 08:10
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Musiikki- ja muotimoguli Kayne Westin, 44, elämä näyttää olevan urillaan.

Avioero Kim Kardashian - Westistä etenee ja mediatietojen mukaan mies on hyvissä henkisissä voimissa. Se on faneille hyvä uutinen, sillä hän on ollut avoin sairastamastaan kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Vaihtelevat mielialat ja ajatuksenriento ovat toisinaan purkautuneet merkillisinä performansseina, esimerkkinä kesän 2020 niin sanottu presidentinvaalikampanja. 

Lue myös: USA:n presidentiksi pyrkivän Kanye Westin mielenterveys horjuu vakavasti - kirjoitteli sekavia viestejä Twitteriin: Vaimo halusi viedä minut mielisairaalaan

Nyt on kuitenkin syytä lopettaa puhuminen Kanyesta, sillä tämä renessanssimies on toteuttanut sen, minkä aiemmin syksyllä lupasi: hän on vaihtanut nimensä. Kanye Omari West on historiaa, tilalla on Ye.

Ei toista nimeä, ei sukunimeä. Ainoastaan Ye.

Yhdysvaltalaisen viihdemedia TMZ:n mukaan nimenvaihdos on saanut viranomaispuollon maistraatista Los Angelesista.

Miehen lähipiiri on kutsunut nimellä Ye vuosikaudet, joten nyt muidenkin on syytä tottua siihen. Ex-vaimo Kim puolestaan käyttää yhä ex-miehensä ex-sukunimeä, joten hänet tunnetaan, ainakin toistaiseksi, nimellä Kim Kardashian-West. Myös ex-superparin yhteiset lapset ovat Westejä. 

Tämä dokumentti vahvistaa nimenvaihdoksen.
Tämä dokumentti sen todistaa - Kanye on tästä edes Ye.

Eroparin lämpimät välit

Kim ja Kanye, eikun siis Ye, ovat siis käymässä läpi avioeroa. Tilanne on takuulla rankka molemmille, mutta kovin tulehtuneilta entisen superparin välit eivät ainakaan ulkopuolisen silmin vaikuta. Aiemmin syksyllä ex-aviopari nimittäin bongattiin yhteisestä illanvietosta. Nobu-nimiseen luksusravintolaan Los Angelesissa illalliselle saapnut  kaksikko myös poistui kahdestaan, antaen lisää pontta huhuihin, joiden mukaan avioero saattaisi jopa peruuntua! 

Lue myös: Ex-parin yhteenpaluu spekulaatiot yltyvät! Kim ja Kanye illallistivat kahdestaan - katso salamyhkäiset paparazzikuvat!

Kim ja Ye paparazzikuvassa

Lue myös: Mitä ihmettä!? Kim Kardashian ilmestyi ex-miehensä konserttiin hääpuvussa - Kanye sytytti itsensä tuleen!