Löytöpalkkio yli 410 000 euroa! Näin Lady Gagan rakkaat koirat löydettiin ja ammuttu ystävä toipuu: "Olet ikuisesti sankari"

Ulkomaat | 02.03.2021 21:01

Muusikko ja näyttelijä Lady Gaga (oik. Stefani Germanotta), 34, sai syntymäpäivälahjansa tänä vuonna muutamaa viikkoa etuajassa. Laulajattarelta kaapatut koirat, Koji ja Gustavo, on löydetty hyväkuntoisina. Lisäksi hyökkäyksessä pahoin loukkaantuneen Gagan ystävän Ryan Fischerin kerrotaan toipuvan vammoistaan täysin.

Lue myös: Lady Gaga hirveän rikoksen kohteena: ystävää ammuttiin ja koirat varastettiin - FBI tutkii asiaa

Karmaiseva rikos tapahtui viime viikolla

Viime viikolla rikoksen uhriksi joutuneen Gagan ystävä oli palkattu hoitamaan laulajattaren kolmea ranskanbulldoggia Gagan ollessa kuvaamassa uutta elokuvaansa Italiassa, Roomassa. Ollessaan ulkoiluttamassa Kojia, Gustavoa ja Miss Asiaa Ryan joutui väijytetyksi. Kaksi tummiin pukeutunutta rikollista pysähtyivät valkoisella henkilöautolla Ryanin vierelle, nousivat autosta ja vaativat koiria itselleen.

Vaatimustaan tehostaakseen tummanpuhuvat muukalaiset ampuivat tätä rintaan, jolloin Ryanilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin irrottaa otteensa koirien talutushihnoista. Miss Asia juoksi kidnappaajia karkuun, mutta Koji ja Gustavo päätyivät vangituiksi.
 

Lady Gaga Miss Asia
Paikallinen poliisi sai Miss Asian kiinni kaappauspaikan lähistöltä.

Nainen tunnisti kaapatut koirat

Katso myös: Oho, Lady Gaga yllättää topless-kuvalla: sensuelli poseeraus herättää huomiota - katso!

Kadoksissa olleet koirat on nyt siis löydetty. Tapausta tutkivan poliisin lähde kertoi TMZ-uutispalvelulle, että koirat oli sidottu tolppaan kujan varrella, kilometrien päässä kaappauspaikalta. Lähde kertoo, että koirat löytänyt nainen oli tunnistanut karvaisen kaksikon hyökkäyksen saaman mediahuomion perusteella. Nainen, jota lähde kutsuu Laupiaaksi samarialaiseksi, otti yhteyttä sähköpostiosoitteeseen, jonne Gaga lähipiirinsä kanssa oli pyytänyt vihjeitä koiristaan. Nainen ohjattiin viemään koirat lähimmälle poliisiasemalle.

Gaga oli luvannut huiman 500 000 dollarin, eli yli 410 000 euron palkkion koirien löytymisestä. Poliisi tutki koirat löytäneen naisen taustat ja selvisi, ettei naisella ollut tekemistä kidnappauksen kanssa. Gagan kerrotaankin maksavan löytöpalkkion ”ilomielin” saadessaan vauvoikseen kutsumansa koirat takaisin. Gagan kerrotaan myös vuodattaneen onnenkyyneleitä kuultuaan koiriensa löytymisestä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Kiitti ystäväänsä

Ryanin on myös kerrottu toipuvan ampumisesta täydellisesti. Gaga twiittasi aiemmin kadonneista koiristaan ja kiitti samalla urheaa ystäväänsä.

- Rakastan sinua jatkossakin Ryan Fischer, riskeerasit elämäsi taistellaksesi perheemme puolesta. Olet ikuisesti sankari, Gaga kirjoitti.

FBI tutkii hyökkäyksen taustat

Los Angelesin piirikunnan poliisi tutki yhdessä FBI:n kanssa kaappausta, sillä Gaga oli ollut vain kuukautta aikaisemmin esiintymässä presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa. FBI haluaa selvittää, oliko hyökkäyksellä poliittinen agenda vai oliko kyseessä Los Angelesissa yleistynyt koirien kaappaaminen pimeille markkinoille myyntitarkoituksissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Poliisitutkinta on tapauksen osalta kuitenkin vielä kesken. Poliisi etsii etenkin ampumiseen syyllistynyttä henkilöä, mutta tällä hetkellä syylliset ovat vielä vapaalla jalalla.

Katso myös: No nyt! Lady Gagan näkymättömät mikroshortsit - tässäkö uusi kesähitti?

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!