Katso kuvat!

Kuin Kleopatra aamutakissa! Näitä Lady Gagan tyylejä et ole nähnyt – kuvat!

Ulkomaat | 07.03.2021 19:02

Kaikki muistavat laulajanäyttelijä Lady Gagan, 34, vuosien takaisen lihamekon, mutta näitä seitsemää ainutlaatuista lookia ei lehtien palstoilla ole jostain syystä juuri esitelty.

Lady Gaga

Vuonna 2014 Gaga näytti Cherin ja Kleopatran yhdistelmältä meikkeineen, peruukkeineen ja aamutakkia muistuttavine kaapuineen. Laulaja käytti tuolloiseen musiikkityyliinsä sopineita tummia kiharaperuukkeja, sillä häneltä oli ilmestynyt jazzlevy Tony Bennetin kanssa. Kaksikko voitti levyllään arvostetun Grammy-palkinnon.

Lue myös: Oho, Lady Gaga yllättää topless-kuvalla: sensuelli poseeraus herättää huomiota - katso!

Lentävä mekko ja optinen peruukki

Lady Gaga

Gagan kolmas albumi Artpop toi mukanaan erikoisia keksintöjä. Artisti paljasti tiiminsä valmistaman optisen peruukin, jossa aitoon tukkaan on yhdistetty valokuitua. Alan Carrin Show’ssa vuonna 2013 Gaga esitteli peruukin lisäksi iPad-mekkoaan. Samana vuonna hänellä nähtiin myös maailman ensimmäinen lentävä mekko Volantis.

Lue myös: No huh! Lady Gaga pornoili uimarannalla – bikinialaosa ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan!

Punainen pitsijumalatar

Lady Gaga

Vuonna 2009 muusikko räväytti New Yorkin muotiviikoilla tässä lookissa. Uransa alussa Gagalla nähtiin rusetille laitettuja hiuksia, mutta tässä aurinkokuningattaren peruukissa on enemmän asennetta. Pitsistä pitävä maailmantähti on nähty monesti vastaavanlaisissa valkoisissa puvuissa, mutta punainen tyyli pukee häntä.

Lue myös: Lady Gagan vaalea trikoopeppu ja rintsikkatoppi käänsivät päät ruokakaupassa - miesystävä nappasi lounaskuoharit matkaan!

Hatusta tuli tavaramerkki

Lady Gaga

Näin tähtilaulaja vei kukkia John Lennonin muistomerkille New Yorkissa vuonna 2016. Vaaleanpunaiset päähineet ja vaatteet olivat Gagalle tyypillisiä Joanne-albumin aikaan. Levyn kantrimusiikki sopii hyvin tämänkin asun teemaan, sillä aurinkolaseista ja pinkistä hatusta huokuu rento ja lämmin tunnelma. Gagalla oli tuolloin muutenkin kantrivaihe, hän asusteli omalla ranchillaan ja hoivaili siellä eläimiä.

Lue myös: Lady Gaga käytti mittaamattoman arvokasta timanttikorua: häipyi Hollywood-juhlista ilmoittamatta – turvamiehille iski paniikki!

Katujen leopardi

Lady Gaga

Välillä maailmantähti on valinnut ylleen samaa kuosia päästä varpaisiin. Esimerkiksi vuonna 2018 Gaga päätti laittaa New Yorkin kaduille leopardikuvioisen takin ja saappaat. Kädessä koreilee Mark Crossin laatikkomainen luksuslaukku, joka on upea kapeiden aurinkolasien ja näyttävän vyön kanssa.

Lue myös: Oma keilahalli! Lady Gagan ökytalon sisustus yllättää – kuvat!

Parfyymipullosta hevosvaunut

Lady Gaga

Yhdeksän vuotta sitten laulaja päätti pistää rahoiksi omalla Fame-tuoksullaan. Gagan piti tietysti saapua julkistustilaisuuteen tyylillä, joten hän nousi yleisön eteen jättimäisestä hajuvesipullon muotoisesta hevosvaunusta. Avaruusoliota muistuttava asu oli huippusuunnittelija Iris van Herpenin kädenjälkeä.

Lue myös: Yhteisellä musiikkivideolla esiintyvien poptähtien väliset ongelmat - Lady Gaga häpesi näyttäytyä Ariana Granden seurassa: Syy löytyy Stefanin omista mieltymyksistä!

Jättikorot ja minilaukku

Lady Gaga

Kun pienen pienet käsilaukut nostivat suosiotaan muotimaailmassa, Gagankin täytyi hankkia omansa. Tämä laukkupienokainen on Delvaux’n valmistama. Vuonna 2019 Met-gaalan etkoille poppari oli valinnut Marc Jacobsin iltapuvun, ja tyylilleen uskollisena hän kopisteli paikalle huimaavissa korkokengissä ja kookkaassa hatussa.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press, Getty Images ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!