fbqKruununprinsessa Victoria täytti 44 vuotta - yllättävä jalkinevalinta käänsi katseita | Seiska
Daniel, Estelle, Oscar ja Victoria

Kruununprinsessa Victoria täytti 44 vuotta - yllättävä jalkinevalinta käänsi katseita

Ulkomaat | 16.07.2021 18:03

Ruotsin kruununprinsessa Victoria täytti keskiviikkona 44 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi perhe kokoontui yhteen viettämään mukavaa kesäpäivää. Syntymäpäiväkuvissa hymyileekin sangen onnellinen kruununprinsessa yhdessä lastensa prinssi Oscarin ja prinsessa Estellen kanssa. Myös prinssi Daniel, Victorian puoliso, hymyilee vaimonsa rinnalla.

Iloinen Victoria
Iloinen Victoria tervehti onnittelijoita.

Yksityiset juhlat

Victorian juhlapäivä alkoi perinteisesti kuningasperheen kesäasunnolla Villa Skönvikissä lasten laulamalla onnittelulaululla ja syntymäpäiväkakulla, joka tarjoiltiin kruunuprinsessalle vuoteeseen. Victoria viettää perinteisesti syntymäpäiväaamunsa yksityisesti perheensä kanssa, mutta siirtyy sen jälkeen juhlimaan kansan pariin. Syntymäpäivien yksityiskohdista kertoo Svensk Damtidning. Perheen potrettikuvat otettiin Borgholmin linnan raunioilla Olandissa. Samaan vaalean siniseen sävyyn pukeutuneet Victoria, Daniel ja Estelle hymyilivät kuvissa vapautuneesti, mutta prinssi Oscar vaikutti joissain kuvissa, että hymyä piti kenties vähän kannustaa esiin.

Victorian perhe1
Perhe oli pukeutunut kauniisti syntymäpäivän kunniaksi.

Yllättävä jalkinevalinta

Prinsessa Estelle on kasvanut pituutta hurjasti. Hän ylettyy jo äitiään olkapäähän. Kuvien vapautuneesta tunnelmasta kielii esimerkiksi kruununprinsessan jalkinevalinta, sillä kruununprinsessa oli sujauttanut juhlallisuuksia varten siroihin jalkoihinsa varpaat paljastavat sandaletit. Kuninkaallisen etiketin mukaan virallisissa tilaisuuksissa varpaat pysyvät piilossa, mutta Victorian jalkinevalinta oli selkeä merkki siitä, että syntymäpäivätilaisuus oli luonteeltaan rento ja epävirallinen.

Oscar ja perhe
Prinssi Oscaria väsytti yleisössä.

Prinssi haukotteli yleisössä

Linnan edustalla kuvattujen potrettien jälkeen kuninkaalliset siirtyivät seuraamaan linnan tiluksilla järjestettyä konserttia, jossa esiintyivät Benjamin Ingrosso, Sabina Dbumba, Mando Diao, Smith & Thell, Moonica Mac ja Sofia Jannok. 

Eturivissä konserttia seuranneiden kuninkaallisten joukosta paljastui hauska yksityiskohta, kun prinssi Oscar haukotteli suureleisen makeasti Estellen istuessa totisena vieressä. Pikkuinen Oscar pysytteli muutenkin koko kuvauspäivän vakavailmeisenä muutamaa kujeilevaa irvistystä lukuun ottamatta. 

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!