fbq
Ulkomaat
15.03.2021 12:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press
Grammy
Kermakakku ja luuranko! Grammy-gaala tarjosi erikoisia asuja ja avonaisia kaula-aukkoja!
Ulkomaat
15.03.2021 12:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press

Vuotuinen Grammy-gaala tarjoili taas roppakaupalla silmänruokaa, kun tunnetut henkilöt panivat parastaan ja pukeutuivat näyttävästi 63. kertaa järjestettyyn musiikkigaalaan viime yönä Los Angelesissa. Tässä muutama kohokohta punaisen maton pukuloistosta.

Mikä kermakakku!

Miley Cyrusin pikkusiskonakin tunnettu näyttelijä Noah Cyrus, 21, näyttäytyi valokuvaajien ja median edessä kermakakkuna näyttävässä valtavassa juhlamekossa.

kermakakku

Huomiota herättävä vetoketju!

Räppäri Doja Cat, 25, eli Amala Ratna Zandile Dlamini loisti punaisella matolla poikkeuksellisen avonaisessa vihertävässä röyhelömekossa, jonka syväuurteinen kaula-aukko paljasti rintojen lisäksi myös navan. Mekko on siitä kätevä, että mikäli vilu yllättää, voi asun sulkea vetoketjulla.

grammy

Disco-mallia!

Country-tähti Miranda Lambert, 37, oli niin ikään valinnut ylleen mekon, jossa oli näyttävä v-mallinen kaula-aukko. Hopea-musta asu paljasti myös vaaleaverikön kauniisti ruskettuneet sääret.

grammy

Bling blingiä!

Brittilaulaja Dua Lipa, 25, säkenöi hempeän tyttömäisessä asukokonaisuudessa, joka toi myös tähden vartalon oikeuksiinsa.

Dua Lipa

Loisti luurankona

Laulaja Phoebe Bridgers, 26, oli vähintäänkin erikoinen ilmestys, vaikka hänet onkin totuttu näkemään tummissa asukokonaisuuksissa. 

luuranko
Tilaa Seiskan uutiskirje! »