Katie Price yllätti: Ison-Britannian tykein povipommi aikoo astella alttarille nejännen kerran!

Ulkomaat | 21.04.2021 12:01

Brittiläinen povipommi Katie Price, 42, kertoo OK!-julkaisulle kihlautuneensa miesystävänsä Carl Woodsin, 32, kanssa. Säännöllisesti OK!-lehdelle kolumnia kirjoittava Katie kertookin, että kolmen epäonnistuneen avioliiton jälkeen suhde Carlin kanssa on virkistävä.

– On virkistävää olla sellaisen miehen kanssa, joka huolehtisi minusta, jos päättäisin, etten halua tehdä enää päivääkään töitä. Minä vain rakastan häntä, Katie lausui.

Lue myös: Katie Price vammautui loppuiäkseen - romanttinen loma miesystävän kanssa sai hurjan lopun: "Joka päivä on painajainen"

Suostumus vanhemmilta ja pojalta

Niin ikään tosi-tv:stä tuttu Carl on nähty esimerkiksi Britannian Love Island -ohjelmassa. Vaikka pariskunta on pitänyt yhtä vain noin kymmenen kuukauden ajan, ei kosinta tullut yllätyksenä.

– Olemme puhuneet asiasta paljon, joten tiesin hänen aikovan kosia. En vain tiennyt, milloin. Se oli mahtavaa. Carl oli kysynyt luvan äidiltäni ja isältäni – ja jopa Juniorilta!

Lue myös: No nyt! Brittihottis Katie Price jättirintoineen ällistytti Turkissa - paparazzikuvat!

Katiella on viisi lasta aiemmista liitoistaan, joista Junior-poika on keskimmäinen. Carl ja Katie antoivat viime joulukuussa The Sun -lehdelle yhteishaastattelun, jossa Carl paljasti suunnitelleensa kosinnan jo valmiiksi.

– Hän kyselee minulta päivittäin, milloin aion kosia, mutta se ei ole odotettavissa. Kosin silloin, kun hänellä ei ole mitään v**un hajua. Tiedän, mitä aion tehdä, se on täysin valmiiksi suunniteltu, ja Katie liikuttuu. Ja kun me menemme naimisiin, se on jotain ennennäkemätöntä, Carl puhisi tuolloin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Samaisessa haastattelussa Katie kertoi, että haluaisi aloittaa uuden vuoden sormus vasemmassa nimettömässään ja vauva vatsassaan. 

– Minä en tästä enää nuorru… Näytän kyllä nuoremmalta, mitä vanhemmaksi tulen, mutta tiedätte kyllä mitä tarkoitan, povipommi visersi.

Lue myös: Uskaltaisitko treffeille? Päihderiippuvuudesta tokeneva povipommi Katie Price etsii seuraa deittiapplikaatiolla - satoja halukkaita jonossa!

Vihjailua suuntaan jos toiseen

Nyt kun kihlat on vaihdettu, tosi-tv-pariskunnan täytynee siirtyä tehtävälistallaan seuraavaan kohtaan. Perheenlisäyksestä ei ole ainakaan vielä kerrottu julkisuuteen, vaikka Katie julkaisikin kuukausi takaperin vihjailevan kuvan Instagram-tilillään. Siinä povipommi pitelee kättään pyöristyneen vatsanseudun päällä ja hymyilee kameralle auton etupenkiltä.

– Onnellinen ja terve. Tämä on paras tunne ikinä. Kiitän Carl Woodsia, koska hän on nyt osa minua, tosi-tv-kaunotar kirjoitti kuvan yhteyteen.

Lue myös: Povipommi Katie "Jordan" Price tokenee kaaosvuosista: Jo kolme kuukautta ilman viinaa ja huumeita!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Kuvaan sateli heti runsaasti onnitteluja. Samoin kävi, kun Katie julisti Instagram-sivuillaan Carl-kultansa olevan ”toistaiseksi poikaystävä, mutta pian aviomies”. 

Katie myös julkaisi taannoin Instagraminsa tarinat-osiossa videon, jossa Carl kosii häntä. Videolla pariskunta oli suuressa hämärässä baarissa ystäviensä kanssa, ja sekavan videon aikana myös ystäväpariskunta meni leikkimielisesti kihloihin. Myöhemmin Katie, joka on kiusoitellut fanejaan kihlautumisuutisellaan jo pidempään, myönsi kyseessä olleen käytännön pila. 

Lue myös: Ihmeparantuminen?! Povipommi Katie Price kertoi vammautuneensa loppuiäkseen - uudet paparazzikuvat paljastavat jotain muuta: Katso!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!