fbq
Ulkomaat
09.12.2021 23:11
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Nicki Minaj
Kaikki lähti! Nicki Minaj juhlii syntymäpäiväänsä ilman rihman kiertämää - uskomattomat kuvat!
Ulkomaat
09.12.2021 23:11
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Räppäri Nicki Minaj, 39, julkaisi eilisen (8.12.) syntymäpäivänsä kunniaksi rohkeita kuvia Instagram-tilillään.

Laulajan paljastavat asut ovat tulleet maailmalle tutuiksi ennenkin, mutta näissä uusimmissa kuvissa tähden kroppa on jäänyt vaille vaatteita lähes kokonaan.

Tummaverikkö poseeraa synttärikuvissaan kakku kädessään. Pinkissä tukassa keimaileva Nicki on löytänyt ylleen vain muutaman ketjunomaisen suikaleen, jotka eivät riitä peittämään naisen muhkeaa rintavarustusta. Räppäri onkin verhonnut paljaat munkkinsa vain toisella kädellään.

 Lue myös: Nicki Minaj paiskaa mammatyylit romukoppaan - raskaana oleva supertähti kuvautti itsensä stripparin vetimissä!

Kuvasarjan keskimmäisessä otoksessa Nicki on heivannut yltään kaiken ylimääräisen. Hän istuu valtavan nallepehmolelun sylissä jalat levällään.

Pääset selaamaan kuvia laidasta löytyvän nuolen avulla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Viime vuoden syyskuussa Nicki synnytti esikoislapsensa. Yksivuotiaan vauvan isä on räppäri ja Nickin aviomies Kenneth Petty, 43. Herra on räp-uransa lisäksi kuluttanut aikaa myös kaltereiden takana. Hän sai neljän vuoden tuomion raiskauksen yrityksestä.

Kenneth istui ensimmäisen vankilatuomionsa jälkeen uudestaan sellissä vuosina 2006-2013 taposta. Kolmannen kerran Kenneth pidätettiin, kun hän jätti rekisteröitymättä seksuaalirikolliseksi muutettuaan Nickin kanssa Kaliforniaan.

Lue myös: Tältä näyttää Nicki Minajin aviomiehen pidätyskuva! Jätti ilmoittautumatta määräajassa - miehen kontolla seksuaalirikos!

Nicki ja Kenneth tapasivat ensimmäisen kerran teineinä. Jo tuolloin pariskunta kokeili seurustelemista, ja nyt kaksikon tiet ovat johtaneet uudelleen yhteen.

Rakastavaiset viettivät häitään vuoden 2019 syksyllä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »