fbq
Ulkomaat
23.12.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Jouluvalot
Jouluvalo-jösses! Hollywood-julkkut innostuivat: Katso hulppeat kuvat pimeässä säihkyvistä ökykartanoista: Britney Spears, Kim Kardashian, Jeff Bezos…
Ulkomaat
23.12.2021 21:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Supertähdet noudattavat tänäkin jouluna jenkkiperinnettä, jossa yliampuvat valoviritelmät ympäröivät heidän luksuskartanoitaan.

Nämä Hollywood-tähtien hulppeista kodeista otetut kuvat tarjoavat jouluvalojen loistetta aina Beverly Hillsistä Calabasasiin saakka.

Mukana ovat Kris ja Kylie Jenner, Kim ja Kourtney Kardashian, Chrissy Teigen ja John Legend, Jeff Bezos ja Lauren Sanchez, Jamie Foxx, sekä Britney Spears.

KAIKISTA ÖVEREIN

Oscarilla palkittu näyttelijä Jamie Foxx, 54, on pannut ranttaliksi 9,3 miljoonan euron arvoisen ökykotinsa valaistuksessa. Jo pihaan saapuessa valtavan suihkulähteen ympärille asetellut valosarjat tekevät vaikutuksen. Lisäksi sisäänkäynnin pylväitä kiertävät lämpimänvalkoiset valonauhat. Suuret kuuset koristavat vielä talon nurkkia niin, että ne loistavat naapuripitäjään saakka.

Jamie Foxxin jouluvalot

PITÄÄ YKSINKERTAISUUDESTA

Seurapiirikaunotar Kim Kardashian, 41, on pitänyt pihapiirinsä yksivärisenä, ja etupihalla puutkin on verhoiltu valoilla. Tunnelmallinen, mutta ei lainkaan simppeli ratkaisu toimii tässä talossa loistavasti.

Lue myös: Kim Kardashianin uusi rakas Pete Davidson paljastui pelimieheksi – Ariana Grandelta villi vihjaus koomikon miehuuden koosta

Kim Kardashianin jouluvalot

KELLERTÄVÄÄ VALOSEINÄÄ

Mallikaunotar Kylie Jenner, 24, on mieltynyt lämpimiin värisävyihin. Kim Kardashianin tapaan Kylie pitää jouluvalaistuksensa yksivärisenä, vaikka tyyli onkin pikemmin pramea kuin hillitty. Talon seiniltä laskeutuu suoria valonauhoja.

Kylie Jennerin jouluvalot

VAATIMATTOMIN SUORITUS

Kohujulkkis Chrissy Teigen, 36, ja hänen laulajamiehensä John Legend, 42, eivät ole ottaneet stressiä 15,5 miljoonan euron kämppänsä jouluvaloista. Parvekkeen kaidetta kiertävät rivissä pienet, vaatimattomat lamput. Pariskunta säästyy ainakin valojen poiskeräysurakalta juhlakauden jälkeen.

Chrissy Teigenin jouluvalot

VIETTI JOULUA JO LOKAKUUSSA

Laulaja Britney Spears, 40, julisti jo lokakuussa, että aikoo juhlistaa jouluaan ajoissa. Koska miksipäs ei. Holhouksesta vapautunut huipputähti on nauttinut seiniensä sisällä joulutohinasta ja -valoista jo tovin, mutta asunnon ulkopuolella ei näyttäviä hökötyksiä ole havaittavissa.

Lue myös: Vapautunut Britney Spears haluaa lapsen - holhoussopimus pakotti käyttämään ehkäisyä

Britney Spearsin jouluvalot

PERINTEISTÄ JA SÖPÖÄ

Kardashian-Jenner -klaanin matriarkka Kris Jenner, 66, on tehnyt jenkkiperinteitä kunnioittavia ratkaisuja. Tonttia reunustavien puiden rungot on kääritty valoihin, ja lisäksi Ikkunoita ja ovia reunustavat söpöt valonauhat.

Kris Jennerin jouluvalot

SYMMETRINEN ASETTELU

Kourtney Kardashian, 42, on panostanut jouluvalot etupihalleen. Puut ja rakennuksen räystäät hehkuvat ihanista lampuista. Värikkäitä valoja ei Kourtneyllakaan näyttäisi olevan, vaan hän pitäytyy perheenjäsentensä tavoin yhdessä sävymaailmassa.

Kourtney Kardashianin jouluvalot

POIKKEAA MUISTA

Miljardööri Jeff Bezos, 57, ja hänen vaimonsa Lauren Sanchez, 52, ovat olleet lennokkaalla tuulella valoja valitessaan. Tiluksilla on lamppuja niin etu- kuin takapihalla, ja muista poiketen he ovat tehneet ilahduttavan päätöksen pistää vihreät ja punaiset valokeilat värittämään puiden lehviä.

Jeff Bezosin jouluvalot
Tilaa Seiskan uutiskirje! »