Jösses, mitkä leukaperät! Näyttelijäkomistuksen kasvonpiirteistä kiivas huhumylly - ystävä torppasi väitteet: ”Tietäisin, jos hän olisi käynyt veitsen alla”

Ulkomaat | 04.05.2021 13:02

High School Musical -elokuvista tunnetuksi tulleen näyttelijän Zac Efronin, 33, ulkonäkö on kiihdyttänyt nettikeskusteluja viime aikoina. Erityisesti näyttelijäkomistuksen leuan sanotaan muuttuneen rajusti entiseen verrattuna.

Twitterissä on väännetty kättä siitä, olisiko Zac ottanut kasvoihinsa täyteaineita tai käynyt peräti plastiikkakirurgilla. Jotkut taas sanovat muutoksen johtuvan luonnollisesta vanhenemisesta, kuten kasvojen muuttumisesta kulmikkaammaksi iän myötä.

Juontajaystävä puolustaa

Juorut saivat alkunsa huhtikuussa, kun Zac nähtiin Earth Dayn kunniaksi kuvatulla videolla. Fanien huomio kääntyi ympäristönsuojelusta nopeasti Zacin kasvoihin, joista käynnistyi melkoinen keskustelu mahdollisista kauneusoperaatioista.

Nyt tähden pitkäaikainen ystävä Kyle Sandilands, 49, on avannut sanaisen arkkunsa kaverinsa väitetyistä leikkauksista.

- Tietäisin, jos hän olisi käynyt veitsen alla, Kyle puolusti Zacia radiolähetyksessään viime viikon perjantaina (30.4.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Zac Efron
Tällainen tähti oli vuoden 2009 marraskuussa.

Erosi mallikaunottaresta

Zacista tuli taannoin sinkku, kun hän erosi 25-vuotiaasta Vanessa Valladaresista. Malli ja tarjoilijarakas oli yhdessä Zacin kanssa vain noin 10 kuukautta. Zac tai Vanessa eivät itse ole kommentoineet asiaa julkisuuteen, mutta esimerkiksi radiojuontajaystävä Kyle on vahvistanut asian. Kyle on myös sanonut, ettei eroon liittynyt draamaa.

Lue lisää: Tämä mieskarkki palasi sinkkumarkkinoille: näyttelijäkomistus Zac Efron erosi mallirakkaastaan!

Zac Efron ja Vanessa Valladares
Kaksikko käveli yhdessä lounaalle Byron Bayn auringossa viime lokakuussa.

Eron syyksi on Us Weeklyn lähteiden mukaan veikkailtu Zacin työkiireitä. Tähti nimittäin lentää toukokuussa työstämään uutta Firestarter-nimistä elokuvaa kahdeksi kuukaudeksi Kanadaan.

Viime vuonna Hollywoodista Australiaan asettunut Efron on nähty muun muassa elokuvissa The Greatest Showman (2018) ja Baywatch (2017).

Lue lisää: Oma koti kullan kallis! Näyttelijäkomistus Zac Efron hylkäsi Hollywoodin - asuu asuntovaunussa Australiassa!

 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press, Instagram, Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!