Jerry Seinfeld pistää omaisuuttaan rahoiksi – legendaarinen koomikko luopuu yli 1 000 neliön lomamökistään

Ulkomaat | 15.05.2021 23:01

Koomikko Jerry Seinfeld, 67, on yhdessä kirjailijavaimonsa Jessican, 49, kanssa laittanut Coloradon-kakkoskotinsa toistamiseen myyntiin.

Hulppeaa taloa kaupattiin aiemmin jo kymmenen vuotta sitten 15 miljoonan euron hintaan, mutta pariskunta tuli katumapäälle ja veti talon pois myynnistä. Nähtäväksi jää, pysyvätkö Jerry ja Jessica myyntipäätöksessään tällä kertaa.

Myyntiä vauhdittaakseen he ovat aavistuksen laskeneet talonsa pyyntihintaa; Jerry pyytää talostaan 12,3 miljoonaa euroa. Myynnissä on myös erillinen neljän makuuhuoneen vierastalo liki pienehköllä tontilla. Tällä Seinfeldit toivovat tienaavansa 2,2 miljoonaa euroa lisää.

Vuoristotalon  pihatiet on lämmitetty,  jotta autot eivät  juutu lumeen ja  jäähän.
Vuoristotalon pihatiet on lämmitetty,  jotta autot eivät juutu lumeen ja jäähän.

Talonmies pihapiirissä

Jerry ja Jessica ostivat Coloradon-talon perheensä talvilomakohteeksi vuonna 2007 reilulla kuudella miljoonalla eurolla.

Vuotta myöhemmin he hankkivat vierastalon vajaalla kahdella miljoonalla eurolla. Kiinteistönvälittäjän mukaan vierasmökki toimi talonmiehen asuntona.

– Ostettuaan paikan Seinfeldit uudistivat sisustuksen lattiasta kattoon ja laajensivat taloa, välittäjä paljastaa Mansion Globalille.

Talon kaikki 11 makuuhuonetta ovat  erilaisia. Tässä yksi romanttisimmista.
Talon kaikki 11 makuuhuonetta ovat  erilaisia. Tässä yksi romanttisimmista.

 

Välittäjä myöntää alueella olevan parhaillaan myyjän markkinat, eli asuntokauppa käy vilkkaana. Seinfeldien naapuri, Men in Black -ohjaaja Barry Sonnenfeld myi vastikään talonsa reilulla kymmenellä miljoonalla eurolla. Myös naapurustossa asuva näyttelijä Tom Cruise on laittanut oman talonsa myyntiin yli 30 miljoonalla eurolla.

Suurista ikkunoista  avautuu upea näkymä  Wilson Peak -vuorelle.
Suurista ikkunoista  avautuu upea näkymä  Wilson Peak -vuorelle.

Lue myös: Jerry Seinfeld tekee yhä jättitiliä, Frasier-tähdellä terveysongelmia – näin tv-ruudusta poistuneet hittisarjojen tähdet pärjäävät nykyään!

Huoneita yli tarpeen

Seinfeldien kiinteistönvälittäjän mukaan talo on myynnissä, koska perheen lapset ovat kasvaneet siihen ikään, ettei isolle lomamökille ole enää käyttöä.  Pesueeseen kuuluvat lapset Sascha, 20, Julian, 18, ja Shepherd, 16.

Moderni maalaistalo jakautuu useisiin siipiin. Asuinneliöitä päärakennuksessa on kaikkiaan peräti 1 130. Makuuhuoneita on 11 ja jenkkityyliin sama määrä kylpyhuoneita, joiden lisäksi on kaksi erillistä wc:tä.

Kodikas maalaiskeittiö on  remontoitu viimeisen päälle.
Kodikas maalaiskeittiö on  remontoitu viimeisen päälle.

 

Talossa on tietysti myös kuntosali, joogastudio, viinikellari, kirjasto ja neljän auton autotalli.

Talossa on komeita ja massiivisia  kivitakkoja tunnelman luojina.
Talossa on komeita ja massiivisia  kivitakkoja tunnelman luojina.

 

Suurista ikkunoista avautuvat vuoristomaisemat. Omassa pihapiirissä solisee soma puro, ja ympäröivissä metsiköissä kiemurtelee yksityinen vaelluspolku.

Telluriden hiihtokeskukseen hurauttaa asunnolta vain kymmenessä minuutissa, kun lasketteluhimo yllättää.

Jerryn talossa puu on sisustusmateriaalina pääroolissa myös kylpyhuoneissa.
Jerryn talossa puu on sisustusmateriaalina pääroolissa myös kylpyhuoneissa.

Hylkäsi New Yorkin

Coloradon-talon myynnin jälkeenkin Jerrylle jää vielä neljä kotia.

Ykköskoti sijaitsee Manhattanilla Keskuspuiston reunalla. Toinen osoite on rikkaiden merellisessä Hamptonsissa New Yorkin edustalla sekä tietysti jokaisen showmiehen pakollinen työkämppä Los Angelesissa.

Makuuhuonetta koristaa suuri takka, ja huoneesta myös pääsee suoraan terassille.
Makuuhuonetta koristaa suuri takka, ja huoneesta myös pääsee suoraan terassille.

 

Viime vuonna Jerry yllätti ja muutti rakastamastaan New Yorkista Floridaan. Muuton syy oli koronapandemia, joka on sulkenut metropolin. Lockdownin seuraukset ovat olleet musertavat: kaupungin talous on kuralla, rikollisuus lisääntynyt ja kulttuurielämä kuollut.

– Olen osakkaana komediaklubissa Broadwaylla. Se on upea, rakastan sitä. Mutta emme tiedä, milloin voimme taas avata ovet. Kukaan ei tiedä. New York on kuollut, Jerry harmittelee Deadline-sivustolla.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!