fbqJärkyttävä onnettomuus elokuvan kuvauksissa: Alec Baldwin ampui pääkuvaajan kuoliaaksi ja haavoitti ohjaajaa! | Seiska
Alec Baldwin

Järkyttävä onnettomuus elokuvan kuvauksissa: Alec Baldwin ampui pääkuvaajan kuoliaaksi ja haavoitti ohjaajaa!

Ulkomaat | 22.10.2021 08:46

Uutistoimisto Reuters kertoo, että elokuvan kuvauksissa New Mexicossa on tapahtunut erikoislaatuinen ja järkyttävä onnettomuus. Elokuvaa tähdittänyt Alec Baldwin, 63, käytti kuvaustilanteessa rekvisiitta-asetta, joka toistaiseksi tuntemattomasta syystä oli ladattu oikealla patruunalla ja laukesi. 

Luoti osui pääkuvaaja Halyna Hutchinsiin, 42, ja ohjaaja Joel Souzaan, 48. Molemmat kiidätettiin sairaalahoitoon. Pääkuvaajan vammat olivat kuitenkin niin vakavat, että hän menehtyi. Ohjaaja on sairaalahoidossa eikä hänen tilastaan ole tietoa.

Viranomainen ei ole toistaiseksi kertonut, epäilläänkö Alecia rikoksesta. Häntä on kuitenkin Reutersin siteeraaman elokuvamedia Deadilnen mukaan kuulusteltu tapahtuneesta, mutta hän ei ole ollut pidätettynä.

Lue myös: Alec Baldwin muistelmissaan: Huumeet olivat viedä henkeni!

Western

Lännenelokuva Rustin kuvaukset on luonnollisesti keskeytetty ampumaonnettomuuden takia. Elokuvassa Alec näyttelee lainsuojatonta, jonka pojanpoika joutuu tuomituksi henkirikoksesta. Alec Baldwin on tähdittänyt kymmeniä menestyselokuvia ja toiminut myös tuottajana. Noin viikko ennen tapahtunutta onnettomuutta Alec julkaisi Instagram-tilillään otoksen kuvauspaikalta New Mexicosta. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!