fbqJamie Lee Curtis teki kunniaa edesmenneelle äidilleen: ”Hän olisi rakastanut tätä” – kuva! | Seiska
Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis teki kunniaa edesmenneelle äidilleen: ”Hän olisi rakastanut tätä” – kuva!

Ulkomaat | 15.10.2021 12:02

Näyttelijä Jamie Lee Curtis kunnioitti edesmenneen äitinsä muistoa uutuuselokuvansa ensi-illassa.

Jamie Lee Curtisin uuden Halloween Kills -elokuvan ensi-iltaa juhlittiin Los Angelesissa tiistaina (12.10.). Ensi-iltaa vietettiin halloweenin mukaisesti naamiaisteemalla.

Jamie Lee Curtis oli valinnut naamiaisasukseen kokonaisuuden, jolla hän kunnioitti edesmenneen äitinsä Janet Leightin muistoa. Janet näytteli ikonisessa Psyko-elokuvassa Marion Cranea, joka tapettiin elokuvan ikonisessa suihkukohtauksessa.

- Tämä on metatason asu. Olen itse asiassa Scarlett Johanson, joka näytteli äitiäni Hitchcock-elokuvassa. Kokonaisuus on sama kuin Psyko-elokuvassa, mutta jouduin käyttämään Scarlettin hahmoa, koska Psyko-elokuva oli mustavalkoinen, eikä ole tiedossa äitini käyttämän puvun todellista väriä, Jamie Lee kertoi Extralle ensi-iltajuhlassa.

Lue myös: Josephin kertomus lyö Halloween-tähden ällikällä: psykopaatti hyökkäsi kotiin – kauhuelokuvien klassikko pelasti miehen hengen!

Jamie Lee Curtis

Näyttelijä uskoo, että hänen äitinsä olisi innoissaan tyttärensä asuvalinnasta.

- Äitini olisi rakastanut tätä. Hän olisi innoissaan, koska kunnioitan häntä. Teen niin toki päivittäin. Äitini oli hyvä ihminen. Kaikki hänet tavanneet ovat sanoneet niin.

Halloween Kills nyt elokuvateattereissa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!