fbq
Ulkomaat
23.12.2021 11:31
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
james franco
James Franco myöntää harrastaneensa seksiä opiskelijoiden kanssa ollessaan opettaja
Ulkomaat
23.12.2021 11:31
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Muun muassa Hämähäkkimiestä näytellyt James Franco, 43, on myöntänyt takavuosien asiattoman käytöksensä tuoreessa The Jess Cagle -podcastissa, Sky News uutisoi.

James kertoo harrastaneensa seksiä johtamansa näyttelijäkoulun oppilaiden kanssa. Hän sanoo toimineensa väärin.

Näyttelijä kuitenkin painottaa, ettei aloittanut koulua huijatakseen naisia harrastamaan seksiä kanssaan.

- Luulen ajatelleeni silloin, että jos asiasta on sovittu yhteisymmärryksessä, niin se on okei. En ajatellut silloin selkeästi, James analysoi seksiin ryhtymistä oppilaidensa kanssa.

Studio 4 -näyttelijäkoulu toimi vuosina 2014-2017 Los Angelesissa ja New Yorkissa, ja opintoihin kuului seksikohtausten opettelua.

James kertoo podcastissa kärvistelleensä seksiaddiktion kanssa, josta hän alkoi toipua vuonna 2016. Seksiaddiktio oli alkanut, kun hän oli päässyt eroon alkoholiongelmastaan. Alkoholiin näyttelijä puolestaan oli jäänyt koukkuun jo nuorena.

Tähti ei ole koskaan aiemmin kertonut seksin harrastamisesta oppilaidensa kanssa. Tammikuussa 2018 viisi naista syytti häntä asiattomasta käytöksestä koulun johtamisen aikoihin. Podcastissa James sanoo, ettei halunnut tuolloin kommentoida mitään, jotta naiset saisivat äänensä kuuluville.

Tänä vuonna James sovitteli häntä koskevan oikeusjutun, jossa kaksi naista syytti häntä seksuaalisesta ahdistelusta.

Lue myös: James Franco sovitteli ahdistelusyytöstensä oikeusjutun – väitettiin painostaneen rajuihin seksikohtauksiin

Syytteiden mukaan hän oli pakottanut kaksi entistä näyttelijäkoulunsa naisoppilasta osallistumaan orgiamaisiin seksikohtauksiin vuonna 2014. Entiset oppilaat Sarah Tither-Kaplan ja Toni Gaal luopuivat tammikuussa kaikista vaatimuksistaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »