Jälleen kohun keskellä! Ellen DeGeneres löysi vaimonsa kylpyhuoneen lattialta kivuissaan - ajoi ensiapuun päihtyneenä: "Minun ei pitäisi kertoa teille tätä"

Ulkomaat | 22.04.2021 14:02

Suosikkijuontaja Ellen DeGeneres, 63, on jälleen kovan kritiikin kohteena. Omalla nimellään varustettua suosittua keskusteluohjelmaa juontava Ellen on myöntänyt vieneensä vaimonsa Portia De Rossin, 48, autolla sairaalaan päihtyneenä maaliskuussa. Ellen oli oman kertomansa mukaan juonut kolme kannabisdrinkkiä sekä ottanut reseptittömiä unilääkkeitä ennen ratin taakse nousemista. 

Ellen kertoi asiasta itse tiistaina Jimmy Kimmelin, 53, keskusteluohjelman kannabisteemaisessa jaksossa sanoen, että päätös hypätä kuljettajaksi ei todennäköisesti ollut turvallinen. Ellen asuu Kaliforniassa, missä kannabiksen käyttö on ollut laillista vuodesta 2016.

Lue myös: Entisten työntekijöiden karut paljastukset tuhosivat Ellen DeGeneresin uran? Suositun talk show'n lakkauttamista harkitaan! 

Kollega tutustutti drinkkeihin

Ellenin kertoman mukaan hän löysi vaimonsa selvästi kivuissaan kylpyhuoneen lattialta. Talk show -emäntä oli kuitenkin ehtinyt juoda kolme Cann-merkkistä drinkkiä ja ottaa nukahtamista helpottavia melatoniinitabletteja. Ellen kuitenkin päätti ajaa vaimonsa ensiapuun, jossa Portialta poistettiin umpilisäke.

– Koomikko Chelsea Handler kertoi minulle näistä kannabisdrinkeistä, ja niissä on CBD:tä tai THC:tä, en tiedä mikä se hyvä asia niissä on, Ellen lausui.

– Join yhden, enkä tuntenut mitään, joten join kolme, sitten otin kaksi melatoniinia sisältävää nukahtamislääkettä.

Lue myös: Koronan saanut Ellen DeGeneres paljastaa yllättävän sivuoireen: "Kukaan ei kertonut" - katso video

Löysi vaimonsa lattialta

PageSix-julkaisun sivuilla on kuva kannabisdrinkeistä, joita Ellen kertoi nauttineensa. Ne sisältävät sekä päihdyttävää THC:tä että lääkinnällistä CBD:tä.

– Makasin sängyssä, ja tajusin, ettei Portia ole tullut sänkyyn. Hän oli valittamassa kipujaan, joten nousin sängystä. Hän oli lattialla kontillaan, joten sanoin, että sinä et voi hyvin. Hän vastasi olevansa kunnossa, mihin vastasin, että et ole. Ellet pelaa Twisteriä itseksesi, et ole okei. Riensin hänen kanssaan ensiapuun.

– Ajoitko itse? Jimmy kysyi Elleniltä.

– Ajoin. Tarkoitan, että adrenaliinini potkaisi niin lujaa, koska minun vain piti kiirehtiä saadakseni hänet sairaalaan. Se ei todennäköisesti ollut turvallista. Minun ei pitäisi kertoa tätä teille, Ellen sanoi.

Ellen DeGeneres Portia De Rossi
Portia ja Ellen ovat olleet naimisissa lähes 13 vuotta.

Kovaa kritiikkiä

Sosiaalisessa mediassa Ellenin tempaus on tuomittu jyrkästi. Daily Mail -lehden mukaan eräs kommentoija on pitänyt Ellenin hauskana pitämää kertomusta esimerkkinä hänen etuoikeuksistaan.

– Hän olisi voinut tappaa jonkun. Olen niin kypsä siihen, että hän oikeuttaa itselleen tällaisen käytöksen.

Lue myös: Ellen DeGeneres ottaa vihdoin kantaa talk show'nsa ympärillä kuohuvaan kohuun: Täällä on tapahtunut asioita joiden ei ikinä olisi pitänyt tapahtua! - katso video!

Cann-drinkkejä valmistavan Vana-yrityksen mukaan, heidän kannabisdrinkeissään on potentiaalisesti kaksi milligrammaa THC:tä yhdistettynä neljään milligrammaan CBD:tä, tai puhtaasti viisi milligrammaa THC:tä. Esimerkkinä kerrottakoon, että Yhdysvaltojen marihuanasäädöksiä seuraava järjestö suosittelee ensikertalaisille 5 milligramman aloitusannosta.

Portia pääsi pois sairaalasta vuorokausi operaationsa jälkeen. Ellen kertoi tuolloin Portian olevan operaation johdosta kovissa kivuissa mutta voivan jo paljon paremmin.

Ellen ja Portia menivät naimisiin elokuussa 2008.

Lue myös: Kohuissa rypenyt miljonäärijuontaja myy kartanoaan! Ellen DeGeneres pyytää kuuluisasta lukaalistaan yli 44 miljoonaa – katso kuvat!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!