Jack Osbourne on ollut raittiina koko aikuisikänsä – näin hän kannustaa addiktionsa kanssa kamppailevia!

Ulkomaat | 23.04.2021 10:05

Metallilegenda Ozzy Osbourne, 72, tunnetaan musiikkinsa lisäksi riehakkaasta juhlinnasta nuoruusvuosinaan. Hänen poikansa Jack Osbourne, 35, on taas aivan eri maata. Jack julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän juhlisti pitkää raittiuttaan. 

Otoksen perusteella hän on ollut selvänä viimeisimmät 18 vuotta, eli hän ei ole käyttänyt päihteitä aikuisiällään. 17-vuotiaasta asti ilman päihteitä oleminen ei ole ollut miehelle kuitenkaan kovin helppoa. Hänen mukaansa addiktiota vastaan kamppailu ei juurikaan muutu pidemmän ajan jälkeen. 

Lue myös: Neljä vuotta kestänyt raittius päättyi - Kelly Osbourne repsahti päihteisiin: "En ole ylpeä tästä"

Hän haluaakin rohkaista heitä, jotka asian kanssa painivat.   

- Jos joku yrittää raitistua, tiedän sen olevan mahdollista. Sinun vain tarvitsee tehdä töitä sen eteen. Lähetän rakkautta kaikille ihmisille, jotka ovat olleet tällä matkalla kanssani, Jack kertoo kuvatekstissään. 

Sairaus pysäytti

Jack paljasti kesäkuussa 2012, että hän kärsii multippeliskleroosista, eli ms-taudista. Taudin oireina hänellä oli ilmennyt toisen silmän sokeutta, jalkojen puutumista, ja suolisto-ongelmia. Hän joutuu lääkitsemään itseään sairauden takia päivittäin, minkä lisäksi hän pitää tarkasti huolta terveydestään. 

Lue myös: Sokkiero Hollywoodissa: Jack Osbornen ja vaimon avioliitto ohi – tytär syntyi vain kolme kuukautta sitten! 

Jack on avoimesti puhunut siitä, kuinka hän pelkää terveytensä rappeutumista taudin takia. Hän kertoi lokakuussa vuonna 2013, ettei sairaus ole oireillut enää yhtä voimakkaasti terveellisten elämäntapojen ansiosta. 

jack osbourne
Jack on tuttu näky gaaloissa, joissa kerätään varoja ms-taudin vastaisille lääkkeille.

Isän sekoilut

Black Sabbath -yhtyeen kanssa kuuluisuuteen noussut Ozzy niitti itselleen hurjapäisen maineen sekopäisillä tempauksillaan 1970-luvulta lähtien. Monet hänen teoistaan ovat kasvaneet niin suuriksi legendoiksi, että niitä on hankala uskoa todeksi. 

Lue myös: Pimeyden prinssi on nyt hopeakettu: tältä syntymäpäiväänsä viettävä Ozzy Osbourne, 72, näyttää nykyään - katso paparazzikuvat!

Ozzyn maineikkaimpia tekoja ovat, kun hän puri haastattelun aikana kyyhkyltä pään irti vuonna 1981. Heti seuraavan vuoden tammikuussa hän haukkasi lepakolta pään irti kesken keikan. Ozzyn päihdekäyttöön liittyen taas yksi ikimuistoisimmista tarinoista oli kirjattu Mötley Crüe –yhtyeen elämäkertakirjaan, jossa hän nuoli virtsaansa ja imppasi muurahaisia. 

OZZY OSBOURNE PERFORMING PORT VALE, BRITAIN - AUG 1981
Pimeyden prinssinä tunnettu artisti erotettiin Black Sabbath -bändistä vuonna 1979.
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!