fbq
Jessica Alves

Hyvänen aika! Ihmis-Ken onkin nyt Jessica Alves – nämä uimapukukuvat Miamista loksauttavat leuat!

Ihmis-Keninä tutuksi tullut Jessica Alves, 37, keikisteli navankin paljastavassa uimapuvussa helteisessä Marbellassa. Jessica esitteli viime viikolla Instagramissa uutta, täytettyä brassipeppuaan, jonka kauneusoperaatioon hän hiljattain upotti 33 000 euroa.

Hän myös ilmoitti blokkaavansa someseuraajistaan kaikki, jotka jättävät ikäviä kommentteja hänen sometileilleen.

– Ihmiset tuomitsevat tuntematonta ja sitä, mikä ei sovi yhteiskunnan asettamiin normeihin. Elän elämäni parasta aikaa, enkä aiheuta haittaa kenellekään. Olen pahoillani, jos onnellisuuteni ja ylenpalttinen elämäntyylini häiritsee sinua, Jessica kirjoitti.

Hän myös kehottaa ihmisiä huolehtimaan omista asioistaan.

– Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan, hän jyrisi bikinikuviensa yhteydessä.

Ihmis-Ken

Jessica tuli kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista leikkauksista, jotka hän teetätti muistuttaakseen idoliaan Ken-nukkea. Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itse asiassa hänen todellinen idolinsa onkin Barbie-nukke, ja niinpä hän korjautti nimensä lisäksi myös sukupuolensa.

Ihmis-Ken

Tältä hän näytti ennen.

Jessican tuoreet bikinikuvat aiheuttivat maailmalla some- ja mediamylläkän.

Ihmis-Ken

Sukupuolensa korjauttanut Jessica on antanut leikata muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Syntymästä asti pyylevyyteen taipuvainen Jessica on poistattanut neljä kylkiluutakin näyttääkseen hoikemmalta.