fbq
Ulkomaat
12.11.2021 19:41
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram
Heidi Klum
Huhhuh! Heidi Klum heittäytyi hiekkarannalla kireässä korsetissa kontilleen – katso kuvat!
Ulkomaat
12.11.2021 19:41
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram

Saksalaismalli Heidi Klum, 48, heittäytyi villiksi Kreikan auringon alla. Rantahiekalla kirmaillut kaunotar poseerasi kuvauksia varten mustassa korsetissa ja ketjuin koristelussa nahkarotsissa. Huippumallin kilometrisääriä verhosivat verkkosukkahousut, jalkineiksi oli valikoitunut huimat korkkarit. Tuuli riepotteli kaunottaren kutreja, kun hän vaihteli asentoa linssin edessä.

Heidi Klum
Mykonoksen saarella räpsityistä kuvista käy hyvin ilmi, että huippumalli pistää edelleen parastaan kameran edessä.
Heidi Klum
Mustan asukokonaisuuden helmi olivat kimaltelevat korvakorut.
Heidi Klum
Heidin kuvaussessiossa käytettiin lyhyttä korsettiasua.

TÖITÄ JA TURISTIKUVIA

Tähti on Kreikassa parhaillaan Saksan Huippumalli Haussa -sarjan uuden kauden kuvauksissa. Onneksi hän on sosiaalisen median perusteella ehtinyt myös viettää vapaa-aikaansa kiireisen arjen keskellä. Kuvista käy ilmi, että Heidi on nauttinut Mykonoksen tuulisista rantamaisemista.

Lue myös: Supermallin etäpäivä: Heidi Klum herkuttelee sängyssä kakkupalalla - minne unohtuivat pikkuhousut?!

SKIPPASI JULKKISBILEET

Huippumalli tunnetaan perinteikkäistä ja hulppeista Halloween-juhlistaan, jotka hänen on ollut tapana järjestää joka vuosi. Kutsuvieraslistalla on aina komeillut kärkikastin Hollywood-julkkiksia ja seurapiiritähtiä. Tänä vuonna Heidi kuitenkin päätti jättää pippalot väliin korona vuoksi.

Halloweenin kuningatar ei kuitenkaan halunnut jättää ihmisiä ilman hänen legendaarista pukuaan. Odotetaanhan hänen esiintyvät aina mitä näyttävimmissä kostyymeissa. Hän päätti naamiaisjuhlan kunniaksi postata someen karmivan kauhuvideon, ja hemmotteli fanejaan zombie-lookillaan.

Lue myös: Tunnistaisitko supermalliksi?! Halloween-faniksi tunnustautuva Heidi Klum muuntautui karmaisevaksi robotti-alieniksi!