fbq
Kieliköhän Robert Pattinsonin hiustyyli uskottomuudesta?

Hiustyylin muutos on merkki pettämisestä - "Aavistin uskottomuuden, kun hän hankki urheilullisen siilitukan!"

Huulipuna paidan kauluksessa, vieraan parfyymin tuoksu ja selittämättömät tilitapahtumat saattavat tunnetusti kieliä uskottomuudesta. Sitten on olemassa niitä hieman epätavallisempia merkkejä, kuten hiustyyli. Eräs nainen alkoi epäillä miehensä pettävän häntä, koska tämä ajoi tukkansa siiliksi.

Anonyymi nainen pyysi apua Mosman Dailyn suhde- ja etikettiasiantuntijalta.

– Hän on alkanut ostaa itsellensä trendikkäitä uusia asusteita, jotka näyttävät naurettavilta, ja hän on hankkinut urheilullisen siilitukan, selittää nainen:

– En ole koskaan ollut nuuskijatyyppiä, mutta nyt minä tunnen kovaa kiusausta.

Poikaystävän pettäminen paljastui Kaylalle karmealla tavalla - ruokalähetti käräytti itse teosta: "Hän oli siellä alaston nainen sylissään!"

Uskomatonta kyllä, asiantuntija oli naisen kanssa yhtä mieltä. Asiantuntijan mukaan muutokset ulkonäössä todella saattavat kieliä uskottomuudesta. Koska nainen kertoi miehensä myös salailevan puhelimensa sisältöä, oli kyseessä asiantuntijan mukaan melkeinpä selvä juttu:

– Jos kävelee kuin ankka, vaakkuu kuin ankka, on se todennäköisesti ankka. Todistusaineisto viittaa siihen, että hänellä on suhde. Aika ottaa Magnum-tyyliset etsiväkeinot käyttöön.

Yllä olevan kuvan Robert Pattinson ei liity artikkeliin.

Lähde: Mirror