Kendall Jenner

Häiriköt piinaavat Kendall Jenneriä - tällä viikolla tuomittiin yksi tappoa suunnitellut ja yksi alastomana mallikaunottaren asuntoon murtautunut tunkeutuja

Ulkomaat | 23.04.2021 13:01

Kendall Jenner, 25, on hakenut ja saanut viime päivien aikana jo kaksi lähestymiskieltoa häntä häiriköineille henkilöille. Tuoreimmassa tapauksessa häirikkö murtautui Kendallin kotiin ja sukelsi alastomana tämän uima-altaaseen, uutisoi TMZ.

Lue myös: Tyrmäävän kaunis Kendall Jenner, 24, häikäisee tropiikissa narubikineissä - katso Kardashianin perheen uhkeat lomakuvat!

Tunkeutui myös äidin kotiin

Oikeuden tuomari määräsi torstaina pidetyssä istunnossa 27-vuotiaan Shaquan Kingin pitämään vähintään sadan metrin etäisyyden Kendallista seuraavien viiden vuoden ajan. Lähestymiskielto suojaa myös Kendallin äitiä Krisiä ja sisarta Kylie Jenneriä, joiden luokse Shaquan tunkeutui linnuntietä sen jälkeen, kun oli viettänyt kuusi tuntia vankilassa murtauduttuaan Kendallin kotiin. 

Shaquan ei voi ottaa yhteyttä kehenkään kolmesta Jennerin naisesta suoraan eikä epäsuorasti. Oikeus kielsi miestä olemasta Kendalliin, Krisiin ja Kylieen yhteydessä millään tapaa. Shaquan ei saa myöskään mennä lähelle heidän kotejaan, työpaikkojaan tai ajoneuvojaan. Kendall, joka on aina ollut tarkka yksityisyydestään, on lisännyt turvatoimiaan tapahtumien seurauksena.

Lue myös: Vain kädet rintojen päällä! Kendall Jenner yläosattomissa - kuvan otti seinään teipatun banaanin jättisummalla myynyt mies!

Kendall Kylie Kris Jenner
Siskokset Kendall ja Kylie, sekä äiti Kris Jenner.

Suunnitteli tappoa

Poliisien kertoman mukaan Shaquan oli riisunut itsensä alastomaksi Kendallin uima-altaalla ja hakkasi asunnon ikkunoita, ennen kuin Kendallin turvamiehet puuttuivat tilanteeseen ja saivat tunkeilijan napattua. Poliisit tulivat ja pidättivät Shaquanin, mutta miehen vankilareissu jäi lyhyeksi Yhdysvaltojen vankiloiden koronaprotokollien takia.

Aiemmin tällä viikolla Kendall sai myös toisen viisivuotisen lähestymiskiellon Malik Bowkerille. Malikin kerrottiin matkustaneen Yhdysvaltojen halki suunnitelmanaan ampua ensin Kendall, sen jälkeen itsensä. Kendall on muuttanut toistaiseksi pois kotoaan tapahtuneen seurauksena.

Lue myös: Suorastaan huutaa huomiota! Kendall Jenner käänsi katseita liskoasussa – Seiskan muotipoliisi arvioi tähtien haalariasut!

Somevirallisti suhteensa

Kendall on sisaruskatraastaan poiketen pitänyt tiukkaa linjaa yksityisyytensä kanssa. Mallikaunotar on järjestelmällisesti kieltäytynyt kommentoimasta yksityiselämäänsä medialle, eikä hän juuri raota yksityisyyden verhoa edes liki 160 miljoonalle Instagram-seuraajallensakaan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Viime vuonna Kendall nähtiin läheisissä tunnelmissa koripalloilija Devin Bookerin, 24, kanssa, ja mallikaunottaren fanit ehtivät jo innoissaan odottaa romanttista somesisältöä Kendallilta. Fanit joutuivat kuitenkin odottamaan lähes vuoden, ennen kuin mallikaunotar julkaisi uudesta poikaystävästään kuvia Instagram-sivujensa tarinat-osioon – sydämien kera tietysti.

Lue myös: Kendall Jennerin intiimi sessio rannalla tallentui paparazzin kameraan! NBA-tähti Devin Booker puuhaili jalkovälissä ja rintavaossa - paljonpuhuvat kuvat!

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!